Dit is een automatisch bericht die verzonden wordt. Het bericht is ingesteld op een geschatte levertijd van de zitzakken. Wanneer de zitzakken later verzonden worden of de zitzakken vertraging oplopen bij DHL kan het zijn dat de mail eerder ontvangen wordt dan de producten zelf. Wij gaan ermee bezig dat deze mail in het vervolg later verzonden wordt.
Dit is een automatisch bericht die verzonden wordt. Het bericht is ingesteld op een geschatte levertijd van de zitzakken. Het kan door transport komen dat het pakket wat vertraagd raakt en dat dit bericht daardoor eerder wordt ontvangen. Wij zien dat u het pakket ontvangen heeft en hopen dat u voor alsnog tevreden bent.
Wat spijtig om te horen dat u de vulling te weinig vind. Wij zouden u nog wat extra vulling voor de zitzak op kunnen sturen. Hiermee kunt u de zitzak bijvullen tot de gewenste hoeveelheid. Als u ons hierover een mail kan sturen met hierbij een foto ingevoegd, dan kunnen wij inschatten hoeveel vulling u nog nodig gaat hebben.
Originele beoordeling
Bedankt voor de mooie review! Wij wensen u veel plezier van de Bali en Bali XL!
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.