Bedankt voor uw bericht. Zonde dat de spiegels niet voldoen aan uw verwachting. U bent ervan op de hoogte dat u de producten volgens retourvoorwaarden aan ons terug mag sturen? Ik hoop dat de u wel tevreden bent over onze levering, service en bezorgging.
Bedankt voor uw review. Jammer dat u ons met een 1 beoordeeld terwijl we doen wat we kunnen om u te voorzien van het product. Tot onze spijt is het bij de bezorgdienst kwijt geraakt maar hebben we direct nadat we deze bevestiging hebben ontvangen ervoor gezorgd dat er een nieuwe zending aan u toegestuurd zal worden. Deze heeft u waarschijnlijk ook al mogen ontvangen. Ik hoop dat het kwijt raken van uw pakket niet benadeeld hoe wij hebben gehandeld in deze situatie en dat u wel tevreden bent met onze service, website en uiteindelijke levering. Ik wens u dan ook veel plezier van uw aankoop.
Cycledeal is een online winkel gespecialiseerd in fietsartikelen en fietsaccessoires. Van fietstas tot onderhoudsgereedschap. Wij leveren direct uit voorraad, hierdoor hoeft u nooit lang op uw bestelling te wachten. Advies nodig? Neem contact op met ons, wij helpen u graag!