Overzichtelijke shop, snelle levering

Overzichtelijke shop, snelle levering

Very fast and convenient!

I liked to buy stuff for my bike. Prices are lower comparable with others shops, shipping price and shipping speed are good.

Juiste prijs en snel geleverd.

3 artikelen besteld en snel geleverd.

Top , optijd geleverd.

Goede service , de bestelde banden neetjes in verpakkingen geleverd.

Vriendelijk geholpen door medewerker.

Contact met cycledeal was goed, kinderzitje en extra bevestiging voor 2e fiets besteld. Dat laatste arriveerde de volgende dag, het zitje na 5 dagen door probleem bij DHL.

Snel en correct

Achterlicht voor fiets besteld. Scherpe prijs voor één van de allerbeste producten op dit terrein in de markt (Elips van Spanninga). Volgende dag reeds in huis. Bedankt!

Goede deal

Een hele fijne helm gekocht met een veel betere deal dan in de winkels waar ik ben geweest. Top!

Weer een mooie bestelling gedaan en snel geleverd

Goede spullen en ook wat terug sturen ging prima. Mijn favoriete shop voor fiets accessoires. Alleen jammer dat jullie geen Shimano rollerbrake en naaf vet hadden en ik dat elders moest aanschaffen anders was het 5 sterren geweest.

Product zoals verwacht en snelle levering:) dik tevreden!

zoals het hoort

Snel geleverd, zoals het hoort.

Snelle levering, betaalbaar en overzichtelijk.

Levering prima

Levering en bestelling ging prima. Kwaliteit valt wat tegen, reeds wat roestvorming bij het balhoofd. Slechte buitenbanden die niet mooi rond zijn en uit de velg springen, ook niet met wat vaseline. Reeds nieuwe binnenbanden geplaatst. Het autoventiel werkte niet.

prima!

duidelijke info product,vlotte afhandeling,bezorging was onvoorzien vertraagd. hopelijk houden de rainlegs mij droog en warm tijdens fietsen in wijkverpleging

teleurstellend

Zeer teleurstellend dat er met de vervoerder geen afspraken gemaakt kan worden. Had dit gevraagd maar het kon niet . Om 8.00 s'morgens is er nog niets bekent en opeens staat een pakket van 26 kg voor mijn voordeur dat alles blokkeerd. Ben gehandicapt en kon het pakket niet zelf verplaatsen en zat dus opgesloten. Erg leuk, die 5 % korting hoeft voor mij niet bij een volgende bestelling want die komt er niet door jullie vervoerder.

Snel geregeld voor een goede prijs!!!

Prima verpakt, op tijd geleverd.

Product geleverd als besteld, alleen servicepunt DHL ver weg.

Prima !!

Prima !

Zeer snelle levering en goede prijsproductverhouding

Zeer tevreden. Eerste keer hier besteld, maar zou het zo weer doen. 'savonds laat besteld, maar al volgende dag geleverd. 1 product paste niet en na contact netjes geld terug.

Snel yepp stoeltje geleverd maar was verkeerde kleur de volgende dag al de goede geleverd en oude retour top

Je krijgt wat je verwacht

Alles de volgende dag in huis en precies wat ik wil! Goede kwaliteit!

Goede service en contact

Het ging om garantie van fietstas. In augustus hebben we 2 fietstassen bij cycledeal gekocht. Voor twee terug zagen dat er een stuk ging. Contact opgenomen met cycledeal en kon de fietstas opsturen. Na beoordeling hebben we het geld terug gekregen. Bij bestelling van de vervangende fietstas hebben een kortingscode gekregen. Daardoor konden we de verzendkosten wegstrepen. Nogmaals een goede service en het vrij gemakkelijk contact te krijgen met cycledeal.

Super goed geholpen door Sanne

Vraag gesteld en binnen een dag uitgezocht en antwoord

Duidelijke website, klikken, bestellen en leveren: top!

Ik was op zoek naar een nieuwe bril die ik gebruik tijdens het wielrennen. Deze bril was bij Cycledeal in de aanbieding. Snelle levering, keurig verpakt en verder alles zoals je mag verwachten. Geen enkele klacht dus! Ga zo door Cycledeal!

Alles goed

Alles als verwachten. Snelle levering en redelijke prijs.

Nimrodel 16

5663 TE Geldrop

085 – 760 58 09

Over Wielren Store

Wielrenstore.nl is dé online specialist met alles op gebied van fietskleding, fietsaccessoires en fietsonderdelen. Wij leveren direct uit voorraad, hierdoor hoeft u nooit lang op uw bestelling te wachten. Advies nodig? Neem contact op met ons, wij helpen u graag!