Snel en goed

Goed product en goede communicatie

Pakket niet bezorgd, maar prima opgelost door Cycledeal

Pakket kwijt geraakt bij vervoerder. Klantenservice loste het netjes op door een 2e zending te regelen. Goede prijs / kwaliteit verhouding.

Zeer goede communicatie, compétitieve prijzen en snelle levering.

Nabellen nodig wanneer bestelling komt, daarna vlot opgelost

Geen enkel probleem ervaren met de montage van de rechterspiegel.

Had al eerder met de linkerspiegel, die er vanaf de aankoop op zat, van plek gewisseld met de linkerremhandel, en de fietsbel; de montage was een fluitje van een cent, geen enkel probleem gehad. Prima!

Snel en betrouwbaar

Supersnelle levering. Goede kwaliteit. Goed verpakt. Scherpe prijs

Geen minpunten

Goede en snelle afhandeling van de bestelde fietstassen

Goede prijs/ snel ontvangen

Twee Gaadi binnenbanden besteld, werden de volgende dag keurig bezorgd.

Voldoende groot assortiment, eerlijke prijzen, vlotte levering. Niets op aan te merken.

na problemen goed opgelost

2 verschillende dingen besteld,1 direct geleverd de tweede was er na 5 dagen nog niet.Na telefoontje snel opgelost.blijkbaar was er ergens iets mis gegaan.

Vlot op tijd correct

Duidelijke communicatie en snel geleverd

Geen op- en/of aanmerkingen.

Zeer slecht verpakt

Een fietsstoeltje besteld. Was zeer slecht verpakt, doos viel half uit elkaar en had gaten. Dit is echt niet alleen door de vervoerder gekomen. Twijfel daarom ook of het product wel nieuw is. Hierdoor een slechte ervaring opgedaan met deze aankoop.

Prima service en snel

Snel en netjes

Prima prijs en makkelijk besteld

Levering liet wel even op zich wachten. Twee items besteld die op voorraad waren. Niet de volgende dag geleverd zoals aan gegeven op de website. Maakt op zich niet uit maar zet het er dan ook niet prominent op. Dinsdag besteld, 1 artikel donderdag geleverd en 2e artikel dinsdag erop.

Garantie aanvraag perfect afgehandeld

Het item dat ik besteld had had een klein defect maar werd zonder aarzelen vervangen door een nieuw exemplaar. Geld terug was ook een optie dus een zeer positieve ervaring ,⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Surprisingly fast service

I had my product in my hands the next day. It caught me off guard in a rare positive way these days.

vlot en geen gedoe.

Overzichtelijk, duidelijk, voordelig en geleverd volgens afspraak, in 1 woord klasse!

Prima, ik zou deze site aanbevelen.

Top niets op aan te merken

uitstekend !

Goede en snelle service tegen leuke prijs

Prima bedrijf!

Prima service, levertijd en prijs.

Alles is gegaan zoals je van een goede webshop verwacht, top!

Uitstekend product, dag erna al geleverd

Zeer tevreden over de bestelling v een fietszak.

Product snel in huis

Slot uitgezocht, eerst gebeld of het ook echt op voorraad was. Dit bleek het geval. Besteld en volgende dag in huis. Prima service!

Nimrodel 16

5663 TE Geldrop

085 – 760 58 09

Over Wielren Store

Wielrenstore.nl is dé online specialist met alles op gebied van fietskleding, fietsaccessoires en fietsonderdelen. Wij leveren direct uit voorraad, hierdoor hoeft u nooit lang op uw bestelling te wachten. Advies nodig? Neem contact op met ons, wij helpen u graag!