Goed.

Ervaring was top. Ik had volgende dag Mijn bestelling Top

Goed product, goede prijs en goede levering

Goed product, goede prijs en goede levering

Zeer goede service en snel.

De pakketjes werden snel verstuurd, het ontbrekende was met een andere pakketdienst verzonden en was er ook zeer snel.

Goed product, goede en snelle levering

Goede service en uit leg

Super goed en snelle levering

Goede prijs, snelle levering

De banden waren een stuk goedkoper hier en werden snel geleverd.

Binnenband besteld en snel verzonden.

rolstoel. banden

Snel en correct geleverd! Niks op aan te merken

Goede afhandeling.

Snelle levering en goed verpakt.

Bestelling en levering liepen heel vlot

Jammer genoeg krijgen we het slot niet open. Is het mogelijk om het terug te zenden en een ander slot te krijgen?

Snelle en goede afhandeling van de bestelling

Bestelling naar België. Desondanks snelle en goede afhandeling van de bestelling.

Prima site

Goede prijs, enorm assortiment en zeer snel geleverd.

Snelle levering en goede prijs.

Fietshelm gekocht, snelle levering en een mooie prijs. Ook nog een persoonlijk bericht bij de verzending gehad. Hartstikke leuk.

perfect

precies wat ik zocht. 2 goede buitenbanden binnenband en verende zadelpen. en dat tegen een redelijke prijs

Duidelijke webwinkel en zeer snelle levering

Goede prijs/kwaliteit en zeer goede klantenservice

Producten snel ontvangen. Een van de producten was anders dan op de site stond. Hierop werd snel gereageerd en afgehandeld.

Snelle en goede service

Cycledeal? Aanrader!

Goede website, snelle - en juiste levering. Goede presstelling. Aanrader!

Goed en snelle levering

Snelle levering van wat ik heb besteld.

Volgens afspraak

Scherp geprijsd en volgende dag geleverd.

Snelle verzending

Mijn bestelling na 1 dag in huis. 95% tevreden. Jullie mogen wel nog een beetje werken aan de communicatie, chatfunctie leek bij mij niet te werken. Telefonisch kwam ik op wachtmuziek. Maar al bij al tevreden en zal nog bij jullie aankopen.

Snel en vriendelijk

Omdat ik dringend voor vertrek een nieuwe fietstas had besteld, had ik gevraagd om snel te leveren en me te laten weten. De volgende ochtend een heel vriendelijk telefoontje met de tracking number en dag nadien geleverd in Belgie. Top service!

Goeie website, snelle levering, en de juiste onderdelen

prima levering

Levering netjes aangekomen en volgens bestelling. goede website en info

Nimrodel 16

5663 TE Geldrop

085 – 760 58 09

Over Wielren Store

Wielrenstore.nl is dé online specialist met alles op gebied van fietskleding, fietsaccessoires en fietsonderdelen. Wij leveren direct uit voorraad, hierdoor hoeft u nooit lang op uw bestelling te wachten. Advies nodig? Neem contact op met ons, wij helpen u graag!