Reactie van het bedrijf
Beste Jaco,
Bedankt voor uw bericht. We begrijpen goed dat het erg vervelend is dat u uw laptop nog niet heeft ontvangen. We vinden het jammer dat u ontevreden bent over het verloop van de levering.
De laptop is vanuit onze kant netjes verzonden, maar helaas is de zending door PostNL verkeerd gesorteerd. Dat is natuurlijk erg vervelend, maar dit kan helaas incidenteel gebeuren. Zoals wij u ook telefonisch hebben uitgelegd, zijn wij in dat geval gebonden aan de procedure van PostNL en moeten we eerst enkele dagen wachten voordat we een onderzoek kunnen laten starten.
Op 9 oktober heeft PostNL een bezorgpoging gedaan. Waarschijnlijk was u toen niet thuis, waarna het pakket naar een PostNL-punt is gebracht. Via de track & trace kon deze informatie ook worden gevolgd.
U geeft aan dat wij niet hebben gereageerd op uw laatste e-mail. Dat klopt in zoverre dat wij uw bericht gisteren om 11:57 hebben ontvangen en u enkele uren later al een beoordeling heeft geplaatst. Wij doen ons uiterste best om zo snel mogelijk op alle berichten te reageren, maar het is jammer dat we in dit geval niet de tijd hebben gekregen om te antwoorden voordat de slechte beoordeling werd verstuurd.
Zoals inmiddels besproken, hebben we het pakket teruggeroepen bij PostNL. Zodra het bij ons retour is, ontvangt u een creditfactuur en storten wij het volledige bedrag uiteraard terug.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak.
Met vriendelijke groet,
Team Masco