Pluspunten

Hoewel levering werd vertraagd doordat mijn hakselaar niet bij leverancier op voorraad is uiteindelijk keurig volgens afspraak geleverd. No nonsense, bereikbaar bij vragen. Keurig. Volgende keer graag weer.

Bij vertraging was ik liever pro-actief geïnformeerd, heb nu 2 keer zelf gebeld en toen pas gehoord dat er vertraging was. Uiteindelijk dus niet de schuld van TT Winsum.

Pluspunten

Groot en goed aanbod, service staat hoog in het vaandel! Goeie technische kennis over machines en materiaal!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en eerste indruk van het product is perfect

We hadden een zeer kostbare grasmaaier besteld met losse accu en acculader. Tijdens de bezorging waren we zelf niet thuis, maar de oppas. De bezorger had de maaier met losse accu en lader echter in de regen geleverd en op het gras achtergelaten waardoor de accu en de lader nat waren geworden. Zoals het er naar uit ziet is er gelukkig geen schade ontstaan

Pluspunten

Alles prima geregeld!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vlotte kevering

Pluspunten

Uitstekende communicatie, goed verzorgde verzending.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

http://www.matom.nl/bladblazer-24-volt/24-volt-accu-bladblazer-g24blk2-262?search_query=bladblazer&results=106 Hier kon ik mijn artikel goedkoper kopen voor de Prijs : € 114,88 terwijl bij jullie meer dan 160 euro heb betaald. Jammer!!!

goedkoper worden.

Pluspunten

Ik had een bosmaaier besteld een mtd bc 26. Dus telefonisch contact gehad met 1 van de medewerkers en maar overlegd met hun dat ik ze andere zouden en korting zouden geven

Niks aan toe toevoegen

Pluspunten

Overzichtelijke site. Gunstige prijzen.

Pluspunten

Heel attend en vriendelijk . Via site gaf de winkelwagen bezorgkosten aan en dat was niet nodig omdat ik boven de dertig euro kwam,ben meteen volgende dag verrast met de medeling dat het bedrag teruggestort word want dat was niet de bedoeling .... als dat geen service is .......geweldig. Daarbij is het assortiment zeer ruim en scherp geprijsd .

Pluspunten

Duidelijke site vlotte service

Pluspunten

Snel geleverd, mooie aanbieding. Gewoon zoals het hoort.

Ik zou het niet weten....

Pluspunten

Goed gemotiveerde mensen, hebben eigenaarschap, passie en beleving hoog in het vaandel staan.

Zo door gaan

Pluspunten

Snel en goed

Pluspunten

Vlotte levering en het apparaat werkt ook zoals beschreven

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ben zeer te vreden goede service bedankt

Pluspunten

Bestelling is snel geplaatst gevolgd door een zeer snelle levering. Eerste kennismaking met dit bedrijf en meteen een goed!

Pluspunten

Betrouwbaar en levering conform afspraak

Pluspunten

Netjes geinformeerd over onderdeel wat niet op voorraad was. met geschatte levertijd Vrijdags verstuurd zaterdag ontvangen en direct m'n robomow van dikke wielen voorzien!

Pluspunten

Van bestelling tot aflevering prima voor elkaar.

Pluspunten

Snelle afhandeling.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit.

Vond het raar dat het niet in originele verpakking zat.

Het Aanleg 3

9951SJ Winsum