Antwort des Geschäftsinhabers
Beste Henk,
Bedankt voor je bericht en we vinden het jammer om te horen dat je niet tevreden bent over je bestelling en dat je geen reactie hebt ontvangen op je e-mail.
We hebben je e-mail wel ontvangen en hebben daar direct op gereageerd. Mogelijk is onze e-mail in je spamfilter terechtgekomen, waardoor je geen bericht van ons hebt gezien.
We begrijpen dat je niet hebt ontvangen wat je had besteld, omdat het product dat je wilde hebben helaas was uitverkocht. Om ervoor te zorgen dat je alsnog zo snel mogelijk een vergelijkbaar product zou ontvangen, hebben we een beter en zelfs duurder alternatief opgestuurd. We hebben je hier ook van tevoren over gemaild, maar helaas hebben we daarop geen reactie ontvangen.
Omdat we echter graag wilden voldoen aan onze belofte om tijdig te leveren, hebben we het alternatieve product toch verstuurd zonder jouw goedkeuring. We doen dit alleen wanneer we er zeker van zijn dat het alternatief een gelijkwaardig of beter product is, zoals in jouw geval.
We bieden onze excuses aan voor het ongemak en hopen dat het alternatieve product alsnog aan je verwachtingen voldoet. Als je nog verdere vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Met vriendelijke groeten,
het Kenners team