Risposta del proprietario dell'attività
Beste Caroline,
Hartelijk dank voor uw feedback en het delen van uw ervaring met Kenners BV. We vinden het vervelend om te horen dat er vertraging was bij de levering van uw bestelling, maar zijn blij dat u tevreden bent over hoe wij de situatie hebben opgelost.
We willen benadrukken dat wij alle bestellingen die voor 22:00 uur zijn geplaatst dezelfde avond nog meegeven aan de vervoerder. Het is echter zo dat de vervoerder niet altijd in staat is om alle pakketten direct de volgende dag te verwerken, wat soms voor vertraging zorgt. Wij streven ernaar om onze belofte van levering de volgende dag waar te maken, wat in 99% van de gevallen ook lukt. We vinden het spijtig dat dit in uw situatie niet het geval was en waarderen uw begrip en feedback hierover.
Bij Kenners BV waarderen we elke klantenervaring en streven we naar een uitmuntende service. Uit onze ruim 4.171 beoordelingen blijkt dat we gemiddeld met een 9,4 worden beoordeeld en dat 98% van onze klanten ons aanbeveelt. Uw feedback helpt ons om onze service voortdurend te verbeteren en te zorgen dat wij deze hoge standaard handhaven.
Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan wij altijd voor u klaar. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 085 301 2306 of per e-mail [email protected] via onze helpdesk. Wij streven ernaar om binnen 24 uur op uw bericht te reageren.
Met vriendelijke groeten,
het Kenners / SousVideKenners team