Een goed en verzekerd gevoel.

Ik ben sinds 2009 klant bij EchtHaarKliniek. Ik ben erg tevreden met de service, kwaliteit van de units en kapsters. Het geeft me een onwijs zelfverzekerd gevoel en ik heb niet eens door dat het niet mijn eigen haar is. Ik hoef er niet meer naar om te kijken en ik kan ermee doen wat ik wil. Wat een uitkomst zeg! Een echte aanrader❤

Een aanrader. Fantastisch en kwalitatief service

Betrouwbaar en klantvriendelijk Keurig aflevering en ervaren personeel Een aanrader. Gewoon doen een afspraak maken om langs te gaan.

Pluspunten

Het hele concept is van een hoog niveau. Discretie is geborgd. Het personeel is correct en vriendelijk. De uitstraling van het pand vind ik magnifiek.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

dit bedrijf is heel er positief vind ik ik ben er goed behandeld en erg vriendelijk personeel ben erg tevreden over mijn haarwerk kan het iedereen aan bevelen die haar problemen heeft

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden. De medewerkers zijn zeer vriendelijk en deskundig. Het is een heel mooi product en de afspraken worden nagekomen en netjes bevestigd.

Een comfortabele stoel voor degene die meekomt met de behandelingen. Vaak is het lang wachten en gaat comfort boven style :-)

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Alles is al ruim 10 jaar dat ik klant ben super goed geregeld!!

• Kennis & Vakmanschap

b.v Haar accessoires verkopen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Staan altijd er voor je klaar!

Meer voorbeelden laten zien als je er belang bij krijgt

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

De eigenaar/directeur is zeer vakkundig. Het haar heeft mijn leven een andere wending gegeven ik ben er zeer blij mee. Topkwaliteit tot in de puntjes.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zeer goed, luisterend oor. Begrijpen mijn wensen en leveren een product van zeer goede kwaliteit. Niks op aan te merken. Ben al jaren een tevreden klant en zal dit ook nog lang blijven.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Warm binnenkomst. Deskundig advies. Het personeel denkt echt met je mee. Ik ben blij dat ik hier langs ben geweest.

Niks op aan te merken. Helemaal blij met Echthaar Kliniek!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Kan niet beter, na een fout van zkh, geopereerd moeten worden, diep in de put, en nu één en al blijheid ,vriendelijk en kundig personeel ( lianne) een 10 +

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Helaas heb ik op jonge leeftijd al last gekregen van kale plekken op mijn hoofd. Na wat twijfelen heb ik de keuze gemaakt om EchtHaar uit te proberen en daar ben ik achteraf blij mee. Ik ben goed geholpen, dank daarvoor!

Een boekje voor het juiste onderhoud maken

Reactie van het bedrijf

Beste, Hartelijk dank voor uw review. Als verbeterpunt geeft u aan dat wij een onderhoudsboekje zouden kunnen leveren. Normaal gesproken had u deze ook van ons moeten krijgen bij de levering van de haarreconstructie. Onze excuses dat u deze niet van ons heeft ontvangen. Zou u contact met ons op willen nemen op 0341-424130? Dan zorgen wij er voor dat het onderhoudsboekje alsnog uw kant op komt. Met vriendelijke groet, EchtHaar Kliniek

Pluspunten

Klantgericht, positieve uitstraling en een duidelijke structuur.

Nvt

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zeer betrouwbare , klantvriendelijke en discrete zorg door de gespecialiseerde kapsters/haarwerkspecialisten. Ik heb het idee dat ze regelmatig hun vakkennis vernieuwen en bijhouden waardoor eventueel gegeven advies veel bijdraagt aan de verzorging en duurzaam gebruik van de haarwerken.. Niets dan lof voor de zorg die ik al vele jaren van deze professionals mag ontvangen bij de verzorging en het 8-wekelijks wisselen van mijn haarwerk.

Tip: Een geluidssysteem per kamer zodat de client zijn/haar favoriete muziek kan meenemen

Reactie van het bedrijf

Beste, Bedankt voor het mooie cijfer en de fijne feedback! Uw voorstel omtrent de muziekinstallatie zijn heel begrijpelijk. Wij zullen dit meenemen in onze beleidsplannen. Nogmaals, bedankt voor uw reactie. Met vriendelijke groet, EchtHaar Kliniek

Pluspunten

Ik heb nog nooit zon goede leverancier gezien als ik kijk naar hoe ze het hier aanpakken zeg! Een super team die gewoon to the point is met wat ze wel kunnen en wat niet. Je ziet ook gewoon dat de mensen duidelijk zijn in wat er zo genaamd in het verleden is gebeurd en dat ze zeggen en dat geloof ik wel als gebruiker dat ze ook te maken krijgen met mensen die hun zwart maken omdat ze eigenlijk zelf niet met het haar om kunnen gaan. Ja je moet natuurlijk wel je haar verzorgen en dat vereist ook wel iets werk ja dat is nu eenmaal zo! ik heb nog nooit zon natuurlijk en dun zittend haar gehad.

Geen aan of opmerkingen want ook binnen het bedrijf ziet het er keurig uit of zijn de mensen heel kundig!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Heel erg geïnteresseerd ik ben vol zelfvertrouwen de deur weer uitgestapt met mijn nieuwe haardos!!!

Geen.

Reactie van het bedrijf

Beste Piepmuis, Dank voor uw compliment en het mooie cijfer van een 10! Fijn om te horen dat u vol zelfvertrouwen de deur weer bent uitgestapt met uw nieuwe haardos. Vriendelijke groet, Team EchtHaar Kliniek

Pluspunten

Mijn vrouw komt al vele jaren bij ECHT HAAR. Ze is daar bijzonder content over. Hert is zelfs zo dat familieleden/kennissen niet kunnen zien dat ze Echt Haar heeft. Het personeel is zeer bekwaam, hoewel het ook mensen zijn met fouten, die zij ook ruiterlijk toegeven. Maar het blijft waar. Bij Echt Haar is het ook "echt haar".

Wij hebben niets op te merken. We zouden het alleen ideaal vinden als er bijvoorbeeld in Rotterdam een vestiging van Echt Haar zou zijn.

Reactie van het bedrijf

Beste Klant, Dank voor uw compliment en het mooie cijfer van een 10! Fijn om te horen dat u zo content bent met onze dienstverlening en onze haren. Mochten wij in de toekomst een vestiging openen in de buurt van Rotterdam gaan wij dat uiteraard met u delen! Vriendelijke groet, Team EchtHaar Kliniek

Pluspunten

Gezellig en gastvrij met alle kennis en bagage aan boord.

Ga zo door!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Leveren kwaliteit, zijn kundig en stellen je op je gemak. Alles helder, duidelijk en transparant.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Privacy is gewaarborgd. Ik voelde me veilig.

Erg proffesioneel en netjes

Tijdens intake wordt er voldoende tijd genomen om alle verwachtingen op kaart te brengen. Communicatie is met zowel met behandelaar als telefonisch goed verlopen. Er werd ook werk ingeleverd zoals er tijdens intake besproken was. Ik ben erg tevreden en bevel iedereen aan.

Vol lof over Echt Haar

In het jaar 2014 had ik besloten toch maar een afspraak te maken met EchtHaar. Ook omdat ze een zaak in Amsterdam hebben geopend. Mijn haar werd dunner vooral boven op, het probleem Alopecia Androgenetica. Bij de eerste consult heb ik een goed gesprek gehad en de uitleg was zeer goed. Blij toen de eerste behandeling werd gedaan en was zeer enthousiast. Niet meer onzeker en geen zorgen te maken hoe het zat. Dit was een goede oplossing en ben nog steeds tevreden met EchtHaar en ook over de medewerksters, die er voor zorgen dat je er goed uit ziet. Nogmaals ik ben vol lof over EchtHaar en zal ook als iemand met dit probleem zit, jullie zeker aanraden.

Mijn ervaring met EchtHaar Kliniek is dat zij een ontspannen sfeer brengen als zij met de klant bezig zijn en niets overhaast doen . Het is een professioneel bedrijf met professionele mensen ,Top. Nogmaals bedankt , Rudi.