Laden reviews...
7 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews geven aan dat de producten van stevige kwaliteit zijn en snel worden geleverd. Klanten waarderen de service bij vragen en de nette verzending. Het gebruiksgemak en de stijl van de artikelen komen meerdere keren terug in de feedback. De ervaringen zijn overwegend positief.
Ik gebruik deze badjas vooral voor de sauna/ zwembad bezoekjes en ben er super tevreden over. Hij voelt zacht en comfortabel aan, neemt goed vocht op en blijft prettig dragen tussen de sauna’s door. De stof is van mooie kwaliteit en de badjas ziet er ook nog eens stijlvol uit. Ideaal voor een dagje wellness!
13 December 2025
Jeroen
Heerlen
De strandlakens zijn kwalitatief erg goed en voorzien van handige rits als opbergvakje.
10 December 2025
Annie
Boven-Leeuwen
Prima. Snelle levering en een heel fijn product
17 October 2025
Gerlinde
Willemstad
Toen ik wilde bestellen bij deze site, ging er wat mis vanuit mijn kant. Ik heb toen gebeld naar de klantenservice. Ze hebben mij hoed geholpen waar ik hun heel dankbaar voor ben. De spullen kwamen netjes en op tijd. Goede service!
13 October 2025
Silvia
SWALMEN
Badjassen echt prachtig, zware kwaliteit. Binnen 1 dag geleverd.. Had er eerst 1 besteld voor mijn moeder en ik was zo tevreden dus ook 1 voor mezelf gekocht. Kwaliteit voor een prijs waarvan je denkt zal het wat zijn, ik zeg volmondig JA.
13 October 2025
Jack
Zandvoort
Lees na aankoop dat niet geruild mag ivm afprijzing. Kan niet betalen bij klarna omdat t al 10 dg op in behandeling staat. Plots 2.40 extra betalen voor vergoeding?????
21 September 2025
Irene
Zandvoort
Mooie handdoeken binnen gekregen.
25 July 2025
Brenda
Kapelle
Goede service en kwaliteit van XZIIR MAAR PostNl service: niet bestaand; zij hadden 8 dagen nodig om jullie pakketje af te leveren (op 19 juni) zonder updates of tussentijds bericht over de vertraging.
21 June 2025
Jos
Boekel
Goed geregeld, kwaliteit materiaal moet ik nog bekijken
4 June 2025
Martin
Zoetermeer
Prima conform afspraak afgehandeld!
13 May 2025
Jos
Sweikhuizen
Fijne site om op product te zoeken .makelijk bestellen en zeer snelle levering .heb hier vaker besteld goede en mooie kwaliteit handdoeken.
13 April 2025
Richard
Nijkerk
Goede en nette aflevering en nette instalateur
5 April 2025
P.L.
Heerle
Mooie katoenen stoffen. Goed kwaliteit.
31 March 2025
Joan
Rotterdam
Mooie duidelijke site !!! Mooie kwaliteit kleding en Super snelle levering!! Helaas moet ik retour sturen omdat ik het zelf te klein besteld heb. Maar kom zeker nog eens terug !!!!!
24 February 2025
A
Oisterwijk
fijne bamboe jas, mooie kleur!
6 February 2025
Mariette
Enspijk
...
21 January 2025
S.
EINDHOVEN
De badjas is zoals omschreven. Iets dunner dan ik dacht, maar er staat bij de advertentie ook nergens dat hij dikker zou zijn. Verder mooie kleur, goede verhoudingen qua afmetingen. Levering duurde iets langer, maar kwam wellicht ook door de feestdagen.
5 January 2025
Veronique
Leusden
Heb nog niet ontvangen.
1 November 2024
Joop
Oudewater
Mijn besteld artikel mag niet meer retour omdat het teveel afgeprijsd is . Nog nooit meegemaakt en vraag me af of het wettelijk mag Ook heel misleidend omdat met dik gedrukte letters staat GRATIS verzenden en GRATIS retour
19 October 2024
B
Veenendaal
Prima producten, prima service, goede communicatie! Erg blij mee!
10 October 2024
Jessie
Warnsveld
Bamboe ochtend jas besteld, werd snel geleverd. Ochtend jas zoals op de foto, fijn product. Dus ik ben tevreden!
8 October 2024
Marjo
Smilde
Levering kwam snel. Badjas was echter veel te groot. Binnen 2 dagen nieuwe jas. Pasvorm was niet optimaal. Mouwen waren 12 cm te lang. Jas was echter te fijn om terug te sturen. Zelf Mouwen korter gemaakt
27 September 2024
Jose
Maasbracht
Ik heb retour aangemeld maar krijg geen enkele reactie om retour aan te kunnen melden
16 September 2024
Bertine
Renswoude
2 mooie badjassen besteld. Beiden zijn zacht en zien er mooi uit. Zeer tevreden over de producten en snelheid van leveren.
16 September 2024
Maaike
Zoetermeer
De bestelde badjas, die binnen 2 dagen werd ontvangen, bleek een product van goede kwaliteit. De kleindochter was er zeer gelukkig mee.
29 May 2024
Hermien
Haaksbergen
De naam X.ZIIR komt van het woord iksir, wat letterlijk ‘toverdrank’ betekent. X.ZIIR is een onderdeel van Holland Hometextiel waarmee we vanaf 2007 al kantoenen, bamboe handdoeken en badjassen vanuit Turkije importeren en zowel aan bedrijven als particulieren leveren.
In 2014 hebben wij X.ZIIR als onderdeel van Holland Hometextiel officieel gelanceerd en zijn gespecialiseerd in katoen- en bamboeproducten welke ideaal zijn voor in de sauna. We zijn altijd op zoek naar de perfecte sauna producten en willen alleen de beste kwaliteit leveren aan onze klanten.
Ammonieterf 142
6413KX Heerlen