Mijn ervaring in een zin
BORYS
Heeft een totaal van 1.445 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,4
Review overzicht
BORYS
5461JN
Drone snel geleverd, goede informatie tijdens het bestelproces. Ook nog tegen een scherpe prijs, kortom, helemaal goed.
Gert de Wit
Groningen
Snelle en goeie service ondervonden.
11 September 2023
Rodney
Utrecht
Alles zoals beschreven.
8 September 2023
B.L.
GAANDEREN
Prima product en snel geleverd
8 September 2023
Frank
Diepenheim
Top bedrijf Netjes en vakkundig
1 September 2023
Ruud
Vinkeveen
DJI acculader voldoet aan de verwachtingen
1 September 2023
Willem
Drachten
Prima bedrijf, snelle en correcte levering vriendelijk personeel
18 August 2023
Laurens
Nijverdal
excellent
15 August 2023
Valerie o'sullivan
Killarney
Ik zocht een specifiek kabeltje voor mijn fietscomputer om die met mijn smartphone te verbinden. Dit bleek moeilijker te vinden dan gedacht en vond het bij DroneKenner. Correcte prijs, gemakkelijkt te bestellen en snelle levering. De aanschaf van een drone neem ik in overweging en Dronekenner heeft al een streepje voor.
12 August 2023
Online bestelling snel geleverd
4 August 2023
Joop
Veendam
Leverde wat gevraagd werd. Het duurde wel 5 dagen voor dpd om te leveren. Fout ligt dus bij het transport. Milieubewust kan je de werkwijze niet noemen. Het succes van de online shops is dat gewone winkels geen voorraden willen aanleggen. ( te duur plus extra risico ). Het is een beetje kiezen tussen de pest of de cholera ).
1 August 2023
Wim
knokke-Heist
Highly reccomend. No problems with shipping and return. The missing half star is because the shop lacks the ability to cancel an order by clicking a button, making a cancelation quicker. That said, 100% reccomend.
26 July 2023
Zagreb
11 July 2023
Jos
Hapert
Duidelijke website. Product was op voorraad, en volgende dag geleverd! Zeker een winkel waar ik vaker mijn drone spullen ga kopen.
4 July 2023
Thomas
Oegstgeest
Snelle correcte levering .
27 June 2023
Peter van der
Krimpenerwaard
Op de site heb ik snel gevonden wat ik zocht. De site is dan ook heel erg gebruiksvriendelijk. Na de aankoop duidelijke communicatie zodat ik ook snel wist wanneer de levering zou plaatsvinden. Ben zeer tevreden van mijn aankoop maar evenzeer van de service en klantvriendelijkheid van Dronekenner.
21 June 2023
Stephan Pot
Heist-op-den-Berg
Positief
20 June 2023
Alain
Oost Vlaanderen
Bestelling zeer snel verzonden en lekker snel thuis.
20 June 2023
Danny
Amersfoort
Sneek levering , goede website
16 June 2023
Arjen
Amsterdam
Ik had spullen nodig om mijn drone mee te kunnen nemen op vakantie. Besteld op basis van de afspraak de volgende dag geleverd. En de volgende dag geleverd, een dag later op vakantie en kunnen vliegen op het vakantie adres
16 June 2023
Paul
Poeldijk
Kenners.nl is een online warenhuis met verschillende webshops die zich elk richting op een specifieke niche, onder leiding van tenminste één Kenner die wordt ondersteund door ons support center. Wij streven naar het aanbieding van hoge kwaliteit producten, heldere communicatie, uitstekende bereikbaarheid en betrouwbare levering van uw bestelling. En dat alles voor een gunstige prijs en de beste service. Ons motto: kennis maakt het verschil! We kennen onze producten, geven u graag eerlijk advies en helpen u ook ná de verkoop met eventuele vragen en problemen.
Molenbaan 7
2908LL Capelle aan den IJssel