Goeie producten

Reactie was niet te snel, maar ach tis coronatijd.

Zeer tevreden !!!!!

Snelle verzending en prima kwaliteit van de artikelen.

Chapeau

Na een foutje in de levering even gebeld, dit werd direct hersteld. De volgende dag ontving ik de ontbrekende artikelen.

Goeie toko, alles te verkrijgen

Ik heb geen toko in de buurt, maar gelukkig kan ik alles online bestellen bij toko gembira. Heel blij mee!

Brilliant as always

As always, brilliant products for me to enjoy. I can not express how grateful I am for your service. You guys have delivered to me in England, Cyprus even though it wasn't a country you delivered to and now Czech Republic. Thank you for allowing me to cook the food I love far away from my family and loved ones. Thank you for still being out there for all of us, who are now in isolation.

Hm...niet meer...

Het bestelde was op voorraad tijdens bestelling, dag later telefoontje dat het er niet meer was. Ander merk Basmati besteld was ongeveer € 8,00 duurder werd me verteld...Kreeg echter betaalverzoek van € 11,00 werd me niet verteld dar ik weer extra verzendkosten moest betalen ivm gewicht van 20 kg...op 2 mails hierover werd totaal niet gereageerd...moest na een week bellen of ze nog leverden ivm Corona...oh...toen was mijn bestelling zo hier..vind vind verzendkosten erg hoog...krijg regelmatig zakken van 20 kg maar nog nooit extra verzendkosten betaald...zelfs boven bepaals bedrag gratis...dus dure aankoop en slechte service/afhandeling voor mij. Wel goed verpakt.

Altijd goed

Alles was keurig verpakt en snel bezorgd (ook met de huidige omstandigheden)

Alles geleverd

Het bestelproces was makkelijk en de levering was zoals voorzien, dus zoals het moet zijn (ik had wel graag paypal als betaaloptie erbij gezien). Warm aanbevolen dus.

Efficiënte afhandeling.

Snelle en prettige afhandeling en to the point. Ga zo door.

Keurig en vlot

Keurig verpakt en - rekening houdend met de huidige drukte bij online bestellingen - vlot verzonden. Fijn ook dat telefonisch werd nagevraagd of een alternatief OK was voor een niet voorradig product.

Snel en lekker!

Mijn bestelling was op tijd geleverd en de kwaliteit van de producten is heel hoog!

Topwinkel!

Dit was mijn eerste ervaring, maar ze hebben er een vaste klant bij! Topbedrijf! Enorm ruim assortiment, scherpe prijzen, snelle levering en keurig verpakt. Er zaten wat glazen potten in mijn bestelling en die waren allemaal stevig, apart verpakt! Een aanrader!

Prima 👍

Prima assortiment,goed geprijsd klein minpuntje.. er mag wat sneller geleverd mogen worden

Uitstekende producten en service!

Uitstekende producten en service!

uitstekende service

In deze tijd toch een snelle bezorging, met zelfs een persoonlijke berichtje op de pakbon. Als prettig ervaren.

We zijn tevreden over de bestelde goederen.

De bestelde producten waren van prima kwaliteit. De informatie was helder.

Ok

Het duurde lang voordat alles geleverd werd. De producten waren in orde.

Super snel en goede prijzen

Dankjewel supersnel en een superprijs blijf altijd bestellen

Groot assortiment, prima levering

Ondanks de vertraging rondom de 'corona-crisis' toch nog vrij snel en correct geleverd, prima!

Snel en goed ontvangen.

Online bestelde doosjes Temulawak na nog telefoon van het bedrijf, waarbij het ging om een andere smaak van de thee, gekregen te hebben, werd gecheckt of dat wel goed was. Zeer attent. Met mijn dank.

Goede en correctie levering

Ik ga ervan uit dat, i.v.m. de huidige omstandigheden zoals het Cornavirus, de levering wat op zich liet wachten. De levering op zich was echter goed en in orde. Werd zelfs gebeld dat er een bepaald product niet voorradig was en of ik een vervanging daarvoor wilde hebben.

Fijne producten, vlotte levering

Fijne producten, vlotte levering