Tevreden

Goed Product en goed in prijs

Kom hier zeker online weer terug voor mijn aankopen

Goede online winkel, aan te bevelen

Neten levering juiste producten en zeer goede producten

Great experience and delicious products!

Simple ordering, quick delivery, great products! I'm very happy to have discovered Toko Gembira!

Snelle en goede communicatie.

Een aantal producten was niet aanwezig. Daarover is helder gecommuniceerd. Geld is teruggestort. Alle andere producten waren snel binnen.

Service, Products, Delivery , all 100% perfect.

Service: update of address, completion of quantity Products: Prima Taste, all there Delivery: in a timely manner, on schedule. Conclusion: what else!

Verrassend

Beste, Mijn eerste bestelling bij Toko Gembira zeer tevreden ontvangen. Pakket stevig verpakt en op tijd afgeleverd. Verrassend origineel👍🏽

Il manque un article et aucune réponse du SAV

Je suis bien confus, c’est la deuxième fois que je commande et cette fois il manquait à la livraison un carton de Indomie, une erreur peut arriver mais le pire est que j’ai envoyer 3 e-mail pour le signaler mais je n’ai reçu aucune réponse de leur part après 2 semaines, je suis très déçu de leur attitude surtout que j’apprécie beaucoup les produits que j’ai acheté, mais le minimum quand il y a un litige est de répondre à la demande du client.

• Nous recommanderiez-vous? Non

uitstekend

snel en goed

Mijn bestelling is compleet geleverd

Goed en snelle service. Producten zijn niet in mijn omgeving te koop, dus Top!!

Het product dat ik nodig had is moeilijk te krijgen, ook in de toko’s. Na lang zoeken eIgenlijk net te laat voor Kerst besteld, maar toch op tijd geleverd, geweldig!

heerlijke gerechten

de sambal en alles wat er te koop is smaakt fantastisch ik raad alle lekkernijen aan

De enige op internet die alles kon leveren wat ik nodig had.

Ik ben tevreden. Na diverse andere internet Toko’s te hebben bestudeerd kwam ik bij “Gembira” uit. De prijzen zijn redelijk en ze zijn de enige die alles konden leveren wat ik nodig had.

Snelle levering, al zou de websitebezoek ook moeten werken op een iPad.

Producten zoeken kan beter, vooral als je de naam niet precies weet. Had alles gedaan op een iPad, helaas was betaling daar niet op mogelijk, gebeld daarover, moest dan via pc met Google doen, dat werkte wel naar moest mijn hele lijst weer opnieuw zoeken...

Hellemaal top en snel

Mooie producten en veel keus!

Er is een groot assortiment aan heerlijke producten. 1 besteld product was niet voorradig en na telefonisch contact vervangen voor een soortgelijk product. Netjes opgelost. Levering is snel en de producten worden zeer goed verpakt. Helemaal top! Ga hier zeker vaker bestellen.

Snel

Goeie service en accuraat

niet lang zoeken ,maar bij Toko Gembira bestellen

makkelijk,zeer snel.

Snelle service!!

Duidelijke site en snel geleverd. En de juiste spullen!!! Top

snelle en prima bezorging van de bestelde artikelen!

Makkelijk te bestellen en prima verzorgd.

Een zeer goed en ruim assortiment met vriendelijke service.

Bij Toko Gembira kun je uit een bijzonder ruim assortiment kiezen. Alles wordt goed verpakt en snel verstuurd en de service is vriendelijk. Er zou alleen een iets beter voorraadsysteem moeten komen, zodat wat in de webshop aangeboden wordt ook werkelijk leverbaar is, met bijvoorbeeld een teller, hierdoor kun je nooit van een product meer bestellen dan dat er op voorraad is.

Nette en snelle levering

Ik kon erg waarderen dat er gewoon dozen van andere producten zijn gebruikt voor de verzending van mijn bestelling. Ben erg blij met mijn voorraad chocolade sponscake!

Snel en netjes afgeleverd

Ik heb de gado gado saus besteld, kan ik hier op het eiland niet krijgen. Snel geleverd.

Schrijverstraat 8

1315 HX Almere