Bestelling wordt na 3 dagen ingepakt/verstuurd.

Weinig comminicatie, bestelling werd na 3 dagen ingepakt/verstuurd. Tijdens bellen met de vraag waar mijn pakketje is gebleven dan wordt pas in actie nemen. Medewerkers zijn onvriendelijk. Dus heel slecht! Eerste en mijn laatste bestelling.

Snelle bezorging

goed en snel geleverd

ben zeer tevreden met de verzending mis wel artikelen die er best bij kunnen. Filipijnse producten zo als ufc banana sauge dat produkt kan ik niet in u assortiment vinden.

Fijne rijst pan voor in de magnetron..Heb hem meteen gebruikt na dat hij bezorgt werd. Fijn de er een speciale schaal in zit..had ik bij mijn vorige rijst pan niet,waardoor de rijst ook veel langer warm blijft. Dit is degelijk pan waar ik heel wat jaren plezier van gaat hebben voor een mooie prijs die voor iedereen toegankelijk is.

Prima Toko service met een 10

Heerlijke Thee; Kepala Djenggot Groene thee Snelle levering Goede verpakking

De perfecte winkel voor mijnspullen

snelle accurate levering

Snelle levering en producten goed verpakt

snelle accurate levering ,goede kwaliteit/prijs verhoudingen

Een goede reden ook de volgende keer een bestelling te plaatsen

Uitstekende service

Geweldige product en snelle service.

Snelle levering en de juiste producten wat ik nodig had

Goede ervaring geen minpunten

Snel en goed verpakt, proficiat aan gans het team.

Product wat ik bestelde was niet voorradig,

Product wat ik bestelde was niet op voorraad en ik heb het verschil nog niet terug ontvangen. Zeer slecht dat ze je wel eerst laten betalen en dat ze hun voorraad niet op orde hebben.

Zaterdag had ik twee flessen marinade besteld en zou dit woensdag binnen krijgen wat op zich geen probleem was maar de bestelling was maandag al op te halen bij een PostNL locatie. Supersnel en helemaal blij met mn aankoop aangezien de marinade nergens meer hier verkrijgbaar.

Grandioos

De ene dag besteld en de andere dag binnen !! Kwaliteits spullen , ik ben dus uitermate tevreden . Ze hebben er een vaste klant bij !!

Zeer snelle levering super!!!!

Gemakkelijk te bestellen, op een zaterdag besteld en het werd aangegeven op een dinsdag geleverd te worden. Het werd op maandag geleverd. Super!!

Superb communicaties en producten goed en snel ontvangen.

Toko gembira heeft goed correspondent en hun beloofd gehouden, wat een service. ik ben heel tevreden als een klant, bedankt en 2 duimen voor de teams!!!!!! NL

Very happy

This shop sale good products with good prices. I’m happy customer

Alles prima!

Prima snelle en correcte service... Bedankt!

besteld, bezorgd en genuttigd binnen 1,5

Doet wat het moet doen. Bestelling verwerken en leveren met daarbij ook netjes steeds mail over de status

Precies zoals verwacht

Product op tijd verzonden, goed verpakt en, niet onbelangrijk, de juiste producten ontvangen. Niks op aan te merken!

Best!

Lots of Indonesian products that I'm looking for. Fast delivery. Nicely packed. I'm a happy customer.

Groot assortiment, snelle levering.

Ruim assortiment en snelle levering

Voor de tweede keer sausen besteld en ook nu kon ik weer kiezen uit een zeer ruim assortiment sausen van top merken. De bestelling is eenvoudig uit te voeren en de levering was conform belofte snel. Kan dit bedrijf dan ook aanbevelen.

Snelle levering goed produckt

Snelle evering