Pluspunten
Snel en klantvriendel. Als een artikel er niet is, dan bellen je of een alternatief of uitstel van de bestelling in orde is. Prima zo.
VerbeterpuntenZoals het ne gaat vind ik het uitsteken en heb ik geen aanmerking op.
Pluspunten
Alles super goed geregeld en op tijd geleverd top
Pluspunten
Goed verzorgd en ingepakt,tevreden klant!
Pluspunten
Bij ontbreken product snelle communicatie
Pluspunten
ik ben zeer tevreden over dit bedrijf,als er een product niet meer op voorraad is wordt je benaderd en krijg je de keuze of iets anders te kiezen of teruggave van je geld ik vind dit een positieve handels wijze.
Pluspunten
Duidelijk
Pluspunten
VerbeterpuntenTot nu toe geen verbeterpunten
Positive
On time and save thank you
SuggestionsI want to supplied some of food inggriedient direct from Indonesia,it is possible to make partner bisnis?
Pluspunten
Breed assortiment en snelle levering.
VerbeterpuntenDe verzendkosten via Post NL zijn vrij hoog. Gratis verzending vanaf € 75,-.
Pluspunten
Goede communicatie per e-mail
VerbeterpuntenWebsite gaf niet aan dat bepaalde bestelde hoeveelheid niet voorradig was.
Pluspunten
Super snel.
VerbeterpuntenAdres invullen. Niet zoals aangegeven. Postcode fout tweede adreslijn weggelaten. Een wonder dat toch aangekomen. Een artikel een half jaar over gebruiks datum.
Pluspunten
Goede prijzen van degelijke producten. Meer moet dat niet zijn.
VerbeterpuntenDe verzendkosten naar België zijn aan de hoge kant.