Pluspunten
Zelfs bij het inpakken rekening gehouden met zware zaken onder op (rijst). Top!
Pluspunten
Goed verpakt en zeer snel geleverd
Pluspunten
Goede snelle levering !
VerbeterpuntenLet op de datum, de 10 potten sambal tjampoer hebben helaas een verlopen datum : Art 402, flower brand THT 02-09-2017
Pluspunten
Goede service Snelle service
Pluspunten
Klant vriendelijkheid
Pluspunten
Fantastische goede en snelle service.
VerbeterpuntenZou het misschien een idee zijn te kunnen aangeven hoe bepaalde gerechten of dranken/ coctailtjes te maken, bijvoorbeeld de verschillende soorten dawets. Alvast bedankt. Voor de rest zijn jullie TOP.
Pluspunten
snelle levering, goede communicatie. Top!
Pluspunten
Alles gebeurde zoals afgesproken. Ga zo door
Pluspunten
Dalli de klok
VerbeterpuntenDalli de klok
Pluspunten
Klantvriendelijk en reageren direct als er artikelen niet op voorraad zijn via mail en bellen alsnog
VerbeterpuntenGeen prima bedrijf!
Pluspunten
Snelle reactie. Flexibel en snel in oplossingen vinden. Ik heb absoluut geen negatieve punten
Pluspunten
Alles goed ingepakt. snelle levering. keurig
VerbeterpuntenMisschien een idee om bij de bestelling wat extra nieuwe producten mee te sturen.Dat is reclame voor jullie bedrijf en mensen gaan het uit proberen een win win situatie.
Pluspunten
Snelle levering, goede service
VerbeterpuntenVerbeterpunten weet ik niet op dit moment
Pluspunten
Er waren artikelen niet meer op voorraad. Ze belden direct en boden een oplossing aan. Hele goede service.
Pluspunten
Snel, goedkoop, groot assortiment en degelijk verpakt.
Pluspunten
Snelle levering keurig verpakt bestel de volgende keer ook vanwege de prijs!
Pluspunten
Ik kon de kruiden nergens meer krijgen en gelukkig heeft dit bedrijf de juiste kruiden om een lekker stukje vlees te bereiden super