Pluspunten
Goede communicatie, snelle levering
VerbeterpuntenMeer producten uit Indonesia zouden verkopen
Bedankt uw feedback. Wij zijn ermee bezig meer Aziatisch en Indonesiche producten te verkopen. Elke week komen steeds meer producten in de webshop van Tokogembira.nl
Pluspunten
Supersnel besteld en geleverd helemaal top
Verbeterpuntengeen ga zo door
Pluspunten
Goedkope prijs
Verbeterpuntenkosten verzending vrij hoog
Pluspunten
een zes
Verbeterpuntenteleurgesteld
Pluspunten
vlotte en correcte levering
Pluspunten
Snelle en verzorgde levering. Producten waren goed verpakt.
VerbeterpuntenMeer Japanse producten! Zou graag een plek willen waar ik al mijn ingrediënten en producten in een keer kan bestellen.
Pluspunten
Ruim assortiment. Overzichtelijke site. betal gemak. Snelle levering. Produkten waren goed verpakt en mooi op tijd. Over niet leverbare bestelde produkten was direkt al telefonisch contact en het teveel betaald netjes teruggestort.
Pluspunten
Netjes verpakt, snel geleverd.
VerbeterpuntenAnder merk (pindakaas) geleverd zonder dit te vermelden en te vragen of ik akkoord was.
Bedankt voor de feedback. We zullen aan verbeteren.
Pluspunten
Daar is / zijn ze te bescheiden voor.
VerbeterpuntenNiet bepaald..maar een fysieke winkel in Zeeland zou welkom zijn.
Pluspunten
heb mijn producten hier besteld 2 dagen later netjes geleverd alle spullen aanwezig .
Verbeterpuntenik miste wel de hair producten in de online shop.. en de diepvries producten.. misschien mogelijkheid voor de toekomst uitbreiden met deze 2 producten?
Wij kijken ook naar de mogelijkheden van de diepvries en verse producten te bezorgen. Het komt dichterbij dat het wel mogelijk wordt.
Pluspunten
ik ben heel tevreden over mijn bestelling en denk binnenkort weer enkele spullen te bestellen. Ik heb ook met mijn zusjes over jullie winkel gesproken. Door deze bestelling kon ik voor mijn gasten een heel lekkere maaltijd afgelopen zondag bereiden
VerbeterpuntenIk mis de Surinaamse groente , vis-en vleesproducten nog. Kan ik dat via jullie site ook bestellen?
Op dit moment kunnen wij geen verse groenten, gekoelde - en diepvriesproducten bezorgen. We hopen binnenkort de extra bezorgservice te implementeren in de bestelling.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Als enige leverancier van bepaalde buitenlandse producten in Nederland.
Pluspunten
Top service, de meeste producten zijn goedkoper dan bij de andere toko. Zeer goed verpakt en snelle levering. Echt. Top
VerbeterpuntenAlle producten goedkoper dan de andere toko's proberen te maken.
Pluspunten
Goed en snel geleverd
Pluspunten
Goed assortiment, redelijke prijzen
VerbeterpuntenCommunicatie en beloofde levertijd.
Pluspunten
Supersnelle levertijd.
Pluspunten
Goede service en klantvriendelijk Snelle respons