op de website stond er 3-4 dagen levertijd... de levertijd was 2 maanden, geen communicatie over ontvangen.
Alvast bedankt voor uw reactie. Normaliter worden de Lucide levertermijnen in onze shop automatisch up to date gehouden afhankelijk van de levertermijn van Lucide. Mogelijks is er hier iets fout gelopen waardoor dit niet correct stond aangegeven. Zodra het artikel opnieuw beschikbaar was hebben we hebben uw order wel onmiddellijk verzonden. Excuses voor de vertraging.
Verlichting gevonden die we wensten aan correcte prijs en hele bestelling tot levering is prima verlopen.
Eigenlijk heb ik een klacht!! De tafellampen zijn veel mooier in het echt dan op foto. Het goud op de foto is meer geel. Maar in echt mooi goud. De verzending liep perfect.
Bien reçu ce que j'avais commandé, en parfait état, mais ai du relancer la livraison après délai reporté
Correcte en snelle service!
Na mijn bestelling kreeg ik een lege bevestigingsmail zonder ordernummer of bewijs van welke/hoeveel artikelen ik had besteld. Na betaling kreeg ik nogmaals een weinigbetekenende betaalbevestiging zonder factuur/samenvatting in bijlage. Er werd geen leverdatum vermeld, enkel dat mijn artikelen op voorraad waren op de website. Na anderhalve week geen verdere informatie, een aantal keer proberen bellen, nam niemand op. Na twee weken kreeg ik plots wel een duidelijke track&trace en kwamen de juiste artikelen onbeschadigd aan, tevreden met mijn aankoop. Maar voel me niet comfortabel om hier opnieuw te bestellen, de 'lege' communicatie via mail schept weinig vertrouwen in deze webwinkel.
Alvast bedankt voor uw reactie. Het is inderdaad niet normaal dat u uit ons systeem bijna 'lege' emails ontvangt. We laten dit spoedig nakijken door onze IT-afdeling wat hier is mis gelopen. We wensen u nog veel plezier met de aangekochte goederen. Met vriendelijke groeten, PerfectLights.be
18 september besteld, lucide tube inbouw wit vierkant. Verwachte levertijd was 15 november. Dat is uiteindelijk 14 december geworden...moet wel bij gezegd worden dat deze inbouw spots ook bij andere winkels niet op voorraad waren en dus niet geleverd konden worden.
Alvast bedankt voor uw reactie. Normaliter worden de Lucide levertermijnen in onze shop automatisch up to date gehouden afhankelijk van de levertermijn van Lucide. Mogelijks is er hier iets fout gelopen waardoor dit niet correct stond aangegeven. Het kan ook zijn dat de leverdatum een aantal keer is verplaatst door de fabrikant. Zodra het artikel opnieuw beschikbaar was hebben we hebben uw order wel onmiddellijk verzonden. Excuses voor de vertraging.
Très bon échanges je recommande
perfecte service snelle verzending perfecte comunicatie producten geleverd zoals besproken
Ik wacht ondertussen reeds 6 weken op een online bestelling. Telkens als ik een mail naar hen stuur komen ze met het excuus af dat ze problemen hebben met de levering. 6 weken is toch wel heel lang! Ik hoop mijn online bestelling nog te mogen ontvangen..
Beste, We zitten zelf ook heel verveeld met de lange levertermijn van de producent. Het item was niet beschikbaar waardoor de levering inderdaad veel te lang heeft geduurd. Nogmaals onze excuses. Het goeie nieuws is wel dat uw order vandaag nog zal worden verzonden. We houden u op de hoogte met de track code.
Snelle communicatie en levering
Je kan niet alleen op de site uw keuze maken je krijgt ook nog hulp via de chat optie. Ben zeer tevreden, is trouwens niet mijn eerste bestelling. De winkel is goed bereikbaar.
gewoon online besteld en geleverd binnen voorop gestelde tijd
Livraison super
Aangenaam contact, goede uitleg, ruime keuze, vlotte service en aanvaardbaar prijsniveau. Een aanrader, een lichtpunt en een referentie voor de regio. Mvg
Le commande est arrivée dans les temps et conforme au visuel.
Lamp was goed verpakt . Geen beschadiging te zien . Ben tevreden !
Rien à dire sur le produit. Cette lampe viendra embellir notre maison
1. Duurt veel te lang om je producten te ontvangen 2. Geleverde producten niet volledig agv (nog steeds) geen voorraad; Wat heb je aan een lamp zonder lamp in de fitting? 3. Nazending laat op zich wachten.... 4. Je moet zelf overal achteraan mailen om duidelijkheid te krijgen; zero pro-activiteit Prijs mag dan concurrerend zijn, maar service is belabberd.
Alvast bedankt voor uw review. De lampen zijn ondertussen naar u verzonden en zullen eerstdaags geleverd worden. Een totale levertermijn van 2 weken zal gezien de huidige context op de internationale markt zeker niet uitzonderlijk worden vrezen we. We hopen dat u veel plezier beleefd aan uw bestelling.
Hier kan niemand met tevreden zijn. Een half jaar wachten op 2 eenvoudig te krijgen ledjes. Omdat het zo lang duurde ben ik er maar gewoon omgereden naar de Makro. Kostprijs daar: 6-7euro. Hier 23,9 euro en 7 euro verzending. Mocht ik ze op tijd gekregen hebben kon het mij nog niet geven dat ze zoveel kosten.
Alvast bedankt voor uw review. Het klopt dat de Step Dim LED spotjes een 4-tal maanden onbeschikbaar waren door lever/transport problemen bij de fabrikant. Onze excuses hiervoor. Wat betreft de prijs volgen wij online de prijzen van onze concurrenten. Deze zijn dus heel scherp. We zijn er dan ook van overtuigd dat u in de fysieke winkel niet exact hetzelfde item heeft gekocht, dit gezien het prijsverschil. Uiteindelijk hebben we uw bestelling toch kunnen leveren, we hopen dat u dan ook tevreden bent van uw order.
Top service! Ruime keuze, mooie prijzen en snelle correcte levering! Een aanrader!
Bestelling moet direct betaald worden, zou binnen de week geleverd worden. 1 maand later nog niks, tot we dit melden. Zogezegd pas binnengekomen, toen ging het snel. Als je niet kan leveren binnen de beloofde termijn, moet ge uw klanten.verwittigen....maar ja, ge hebt hun geld toch al hé.
Site sérieux mais j'ai retiré une étoile car j'ai trouvé que le temps d'expédition pour un produit étant en stock était long j'ai reçu ma lampe 15 jours après ma commande et j'ai téléphoner pour avoir des nouvelles mais personne ne parlait français mais je l'ai reçu avec un bon suivi en bon état et bien emballé donc je recommande ce site
Tevreden over product en service!
Commande faite en septembre avec une date de livraison au 29.09 et colis reçu au 6.10 (certainement encore une fois la faute au covid) . Cela m'a valu le mécontentement de mon client. de plus facture demande fin septembre ( forcement fin de trimestre) je l'ai reçue après la livraison encore heureux que mon comptable est compréhensif .