Laden reviews...
5 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen tonen dat klanten erg tevreden zijn met de schuimrubber op maat. De kwaliteit en pasvorm worden herhaaldelijk genoemd, en leveringen verlopen vlot zonder problemen. Klanten waarderen een eenvoudige bestel- en afhaalervaring en duidelijke communicatie.
Zo mooi, ik ben echt heel blij dat ik jullie gevonden heb, de tuinkussens zijn zo mooi geworden bedankt!!!
27 April 2026
Jacqueline
reeuwijk
Heel blij met Schuimrubberwinkel. Koudschuim op maat laten maken voor de bank en het sluit perfect aan. Geen gedoe, goeie kwalliteit en voelt echt als nieuw
13 February 2026
M
Den Bosch
Schuimrubber besteld voor mijn bankstel snel geleverd en niks op aan te merken in orde hoor
21 October 2025
t
Almelo
Naar volle tevredenheid het schuimrubber op maat ontvangen bedankt!
2 October 2025
H
Haarlem
2 weken geleden in Groningen geweest en tuinkussens op maat laten maken, ik heb ze vandaag opgehaald en ze zijn super mooi geworden, heel strak, en goed schuimrubber wat er in zit.
23 September 2025
Dana
Groningen
Via schuimrubberwinkel schuijm besteld en direct de volgende dag gekregen, bank is mooi geworden en weer als nieuw
23 December 2024
Tjeerd
Groningen
Het bestelde kussen met hoes, was precies wat ik bedoelde en van heel goede kwaliteit. De communicatie via email en telefoon was goed. Ik kan dit bedrijf aanbevelen.
24 May 2024
Peter
Boxtel
Koudschuim voor me caravankussens gekregen besteld via jullie andere website www.schuimrubberwinkel.nl Wij zitten weer goeddd!
12 February 2024
Erik
Groningen
heele mooie kussens hebben wij gekregen van kussengigant ze zijn mooi gemaakt en zitten goed
26 October 2023
Herbert
schrauwers
Ik had per ongeluk de verkeerde maat besteld, maar het werd zonder problemen gecorrigeerd. Zeer tevreden met de tuinkussens.
28 July 2023
hans
Gent
Even langs gegaan en goed advies gekregen. Snel geholpen, ik kom hier vast nog wel een keer terug
28 July 2023
Dante
Friesland
Wij hebben 3 weken geleden een grote bestelling voor kussens op maat gedaan bij lef en lief tuinkussens. Deze hebben wij nu een week in gebruik onder de overkapping. Het ziet er heel erg mooi uit en wij zullen als wij weer kussens willen gaan bestellen het bij jullie gaan doen. Kortom een aanrader
30 September 2022
Geesje
Valkenburg
Snelle levering! Ze waren iets vergeten mee te leveren, na contact werd dit onmiddellijk opgestuurd.
5 May 2022
Rabia
Gent
Super mooie tuinkussens en nog snel geleverd ook! Geweldige service, erg blij mee.
2 May 2022
Sylvia vd Giessen
Heiloo
Fijne kussens op maat besteld bij jullie andere website www.lefenlief-tuinkussens.nl. Levertijd was kort, bedankt voor de snelle service wij zijn er blij mee.
2 May 2022
Anneloes
Groningen
Na een onbedoelde foto van mijn kant in de bestelling, is het zeer goed, meedenkend en klantvriendelijk afgehandeld. En zo kwam het alsnog goed.
14 December 2021
Esther
Zuidbroek
Een fijn bedrijf dat snel reageert op een mail.
5 December 2021
Judith Lichtenberg
Zutphen
Had de verkeerde maat binnenkussen voor een poef besteld. Deze mocht ik kosteloos retour sturen, terwijl ik de juiste maat de volgende dag al binnen had. Dat noem ik nog eens service:) Verder heel prettig contact met de klantenservice, aanrader dus :))
6 October 2021
Astrid
Heino
Via de site schuimrubber besteld. I.v.m. drukte kon het enkele dagen later pas verstuurd worden werd bericht. Omdat ik er echt om verlegen zat verzocht de verzending te willen bespoedigen, daar werd direct op gereageerd via de mail. Volgende dag had ik mijn bestelling thuis. Wat wil een mens nog meer! Goede service verlening.
4 June 2021
Bert
Arnhem
Vanmorgen kussen opgehaald voor mijn loungebank Deze zitten egt super en dat voor weinig geld Egt een aanbeveling
2 June 2021
Remco
Vleuten
We twijfelden over welk schuimrubber het beste bij ons paste voor de loungebank, dus afspraak gemaakt om te proefzitten. Daarna besteld en binnen 14 dagen alle hoezen kunnen vullen met nieuw schuimrubber. Erg blij mee, laat het mooie weer maar komen
18 May 2021
Dineke
Drachten
Goede informatie en prima levering! Informatie vooraf over wat te bestellen ivm stevigheid kussens was helder en snel. Duidelijkheid over de langere levertijd ivm drukte, en na 2 weken heerlijk stevige kussens met perfecte afmetingen. Heel fijn!
14 May 2021
Emma
Bedum
Daar wordt je toch blij van! Altijd toch een beetje spannend; "zijn mijn verwachtingen niet te hoog", "straks is het totaal niet wat ik hoopte, wat heel goed mogelijk is voor die prijs"... En dan wordt er na twee dagen ontzettend mooie stof geleverd. Blij
29 April 2021
Karin
Naaldwijk
Dit zijn nog eens "te betalen" kussens..super levering en waanzinnige kussens. Precies wat ze beloven! Ondertussen zitten we al heerlijk te chillen op onze lounge!! Volgende maand nog een kussen bestellen..alleen dan voor de hond..
26 April 2021
Monique
Schiedam
Alles was goed. Mooie binnenpoef ontvangen en blij mee
22 April 2021
Jessica van der Hoef