Pluspunten

Good

Pluspunten

Enorm snel geholpen met mijn vraag, en een uitgebreid, duidelijk antwoord ontvangen. Top!

Pluspunten

Snel en goed geholpen met een duidelijk verhaal

Pluspunten

duidelijk en direct via de chat was het ook oke .

misschien via de chat een levend beeld van de persoon met wie ik chat .

Pluspunten

Snelle service Toegang tot veel professionele contracten Handige workflows

Pluspunten

Ze reageren snel en vakkundig.

n.v.t.

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

PERFECT! This is the best place to register your business and have everything legally taken care of from A-Z! Thank you so much!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en goede service, men maakt de beloft waar. Flexibel in abonnementsvorm, mooie prijsstellen. Van waard dus!

Bij de formulieren is het nodig om keer op keer je bedrijfsgegevens in te vullen, dit zou wel éénmalig mogen zijn.

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

My process of incorporation is not finished yet. However, so far, it was going very well. Ligo'sadvisors are very responsive, immediately answering your questions. The process of delivering information is simple and fast- saves a lot of headaches compared to traditional notaries. I hope that the entire incorporation process will go that smooth.

Suggestions

It was not very clear for me, wherher the docs were submitted. Perhaps some confirmation pop-up, or an email would do.

Pluspunten

Helpen direct en goed bij vragen

Pluspunten

Altijd een snelle en hulpvaardige reactie!

Pluspunten

Snelle reactie via chat en klantenservice! Alle informatie is helder, overzichtelijk en snel te vinden en de model contracten als ook de aanvullende diensten zijn legio!

Kostenopgave bij oprichting als ook abonnementsvormen mogen iets duidelijker.

Pluspunten

Snelle reactie, gemakkelijke interface

Pluspunten

zeer snelle reactie, competente en zeer vriendelijke mensen, betaalbaar, oprecht, eerlijk en bruikbaar advies.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik werd bij Ligo enorm snel en proactief geholpen. Zij boden een oplossing aan waar ik zelf niet aan had gedacht, of naar had gevraagd! Daar naast komen ze heel vriendelijk over!

Pluspunten

Zeer goede klantenservice. Professionele ondersteuning en duidelijke uitleg van dienstverlening. Alle juridische zaken eenvoudig te regelen, wat zeker voor ondernemingen zonder juridische afdeling of beperkte kennis op dat vlak zeer waardevol is. Tevens is het goed betaalbaar en is hulp altijd bij de hand.

Bij notaris bleek dat niet alle - via workflow ingevulde - gegevens goed inzichtelijk zijn voor de notaris. Naast dat verbeterpunt is het ook prettig om vooraf te weten welke gegevens nodig zijn bij het invullen van bepaalde formulieren. Onnodige vragen worden hiermee tot een minimum beperkt.

Pluspunten

Duidelijk dashboard met acties en documenten. Goede ondersteuning bij oprichting BV.

Pluspunten

Snelle reactie tijd, er wordt met je meegedacht en ze zijn nog eens klantvriendelijk ook!

nvt.

Pluspunten

Snelle afhandeling, correcte beantwoording van vragen.

Pluspunten

erg snel en vriendelijk. de dames die ik heb gesproken maakten een competente indruk op mij. samengevat: super!

het enige wat ik nog als verbeterpunt zou kunnen meegeven is dat het helemaal prettig zou zijn als je iedere keer bij dezelfde persoon uit zou komen. niet vanwege kwaliteitsverschil, maar omdat je dan het verhaal niet hoeft te herhalen. samengevat: super!

Stadhouderskade 60

1072 AC Amsterdam

203031043

Over Ligo

Ligo is marktleider in Nederland als juridisch platform voor bedrijven. Al 100.000+ bedrijven hebben we geholpen met hun juridische zaken. Juridische zaken kunnen tijdrovend, complex en duur zijn. Dat hebben wij veranderd. Bij Ligo richt je 100% online een BV op in 3 eenvoudige stappen. We geloven dat iedereen recht heeft op eenvoudige en betaalbare toegang tot de goede juridische diensten. Om zichzelf en hun bedrijf te beschermen, en ondernemersdromen waar te maken.