Snelle zending

De Ending was goed verzorgd

Snel

Als je iets aanvraagt voor patroon is het er binnen een half uur blij mee

gezellige en leerzame workshop.

Bandweven is erg leuk om te doen. De groep was klein. De uitleg van Marieke heel duidelijk met al snel een mooi resultaat. Een aanrader!

+++++++

Snelle bezorging

Snelle levering en ik werd prima op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Alleen was de doos voor mijn bestelling te groot, waardoor deze was open gegaan. Gelukkig zat er plastic met lucht op de wol. Dus alles zat er nog in. Dit is een aandachtspunten.

Goed assortiment en snelle levering

Makkelijke site dus alles kunnen vinden wat ik nodig was. Levering netjes verpakt en via de post snel ontvangen Erg tevreden

Fijne webwinkel

Steeds tevreden over de kwaliteit van de producten. Altijd een snelle levering aan huis

goede en snelle service en hulpvaardig

een goed verpakt pakket ontvangen binnen de afgesproken tijd ook staan ze je altijd met raad en daad bij

Snel, gezellig, vriendelijk

Via Facebook snel als lid toegevoegd Direct ook naar de patroontjes verwezen In de winkel gezellig en goed geholpen

Heb afgelopen week een patroon online besteld. Goed ontvangen via de mail. Zeer tevreden.

snel/zeer snel

ik was aan het scrollen op facebook en daar zag ik wat voorbij komen wat ik meteen besteld heb en het was er ook zo

Heel erg goed

Vriendelijke en klant vriendelijke mensen. Goede en snelle service.

Perfect verzorgd.

Bestelling gedaan via de webshop voor een aantal bollen wol en een breipatronenboekje. De bestelling is dezelfde dag nog in orde gemaakt en keurig netjes verzonden. Mooie wol trouwens.

Precies de producten die ik zocht.

Snelle levering met een kleine extra attentie. Wat leuk!

Snellere service dan verwacht.

Mijn knopen waren een dag eerder binnen dan aangegeven en dat terwijl ik in de vakantie periode heb besteld! Top service dus.

Top bedrijf

Hele goede service snelle levering . En altijd vriendelijk voor vraag en antwoord

Leuke patronen, snelle levering

vlotte levering

tevreden met de aankoop

Gewoon goed

Besteld, betaald ,en snel binnen.

Volop keuze en nette levering.

Ik zocht hengels voor een (zelf gemaakte) leren tas. Maar omdat het heel fijn en zacht leer is, vielen leren hengels af; allemaal te grof leer. Uiteindelijk vond ik bij Creahuys gevlochten hengsels van touw. Mooi gemaakt en afgewerkt. Ondertussen zitten ze aan mijn tas en de tas ziet er nog veel chiquer uit dan ze al zag!

Kleine bestelling. Grote tevredenheid!

Ik had enkele bollen te kort om mijn breiproject af te kunnen werken. Tot mijn opluchting vond ik deze nog bij Creahuys 41. De bestelling en de levering verliepen vlot. Ik ben een nieuwe, tevreden klant.

Top, goede service!

Goede communicatie Snelle levering Leuk verpakt met leuke extra’s Goede kwaliteit

Bij de bestelling zat een leuke attentie en een gratis patroon dat was een echte verrassing en stel ik zeer op prijs.

Perfecte ervaring

Ruim on-line overlegd wat ik nodig zou kunnen hebben: soort materiaal, naalden, kleuren etc. Fijne hulp, prima adviezen. En dat had ik nodig als iemand die veel handiger is met de soldeerbout dan met haaknaalden. Moest ook nog geheim blijven voor mijn echtgenote. Thuisbezorgd. Service ten top.

Willem Kloosstraat 2

2394 BB Hazerswoude rijndijk