Hele snelle levering

Helemaal geweldig hoe fijn ik ben geholpen.

Snelle en goede levering. Netjes verpakt. Staan ook altijd klaar voor hulp en adviezen.

Gewoon goed.

Snelle afhandeling/levering. Ben gelijk begonnen. Pakketten zijn helemaal compleet.

Snelle levering. Duidelijke website.

Zeer snelle levering en heel goed verpakt.

Ben zeer tevreden

Super goed

Hele goede service en snelle levering een aanrader

Een aanrader !!

Na een warm en gezellig ontvangst en leuke workshop gevolgd. Gehaakt met fijn materiaal en goede uitleg. Mijn motivatie/inspiratie was wat weggezakt, maar is weer helemaal aangewakkerd Dank je wel !

Voor nu en nog eens

Op tijd geleverd en goed verzorgd. Helemaal niets mis mee

Mooie duidelijke website, prima service. Snelle bezorging

Prima!!

Snelle reactie op vragen, snelle levering van de bestelling, leuke verzorgde box!!

Zaterdag de bestelling geplaatst en maandag had ik het al binnen, meer kan je niet vragen!

Goeie service

Snelle levering en goeie service

Mijn ervaring met creahuys is heel goed.

Snelle levering en goed ingepakt en verzonden. Leuk, dat er ook iets extra's in het pakje zat. Een verrassing is altijd leuk! Hoop nog vaker van jullie service en ideeën gebruik te kunnen maken!

Verzorgde snelle levering!

Erg goed!

Hele snelle levering

Hele snelle levering meerdere kleuren mogelijk ben er heel erg tevreden mee

Prima verzorgd en op tijd verstuurd

Het ziet er altijd netjes en verzorgd uit en wordt goed op tijd geleverd

Zeer snel

Zag er goed en verzorgd uit

Perfect geregeld

Snel, goed, perfect

Snelle levering met zelfs een verrassende attentie! Aanrader!!

Super snelle levering. Heel lief een kleine attentie erbij. Top service!

Ik ben heel tevreden

Je wordt super goed geholpen en zijn klantvriendelijk, echt een aanrader

Nette snelle levering

Zoals de beschrijving al zegt, het was weer een nette en snelle levering! Ook een kleinigheidje zat bij de bestelling. Fijne webshop.

Hele positieve ervaring

Mijn bestelling was tiptop in orde, en ik was zeer verheugd dat ik mijn bestelling zo vlug mocht ontvangen. Dankjewel

Netjes en verzorgd

Communicatie kan beter

Zeer goed!

Vlotte verzending, alles zorgvuldig ingepakt. Vanwege de feestweek zaten er allemaal leuke extra attenties bij. De website is ook goed ingericht, ik kan snel vinden wat ik zoek. Ik ga hier zeker vaker bestellen. En als bonus ook nog een sokkenpakket gewonnen, dat was een hele leuke verrassing!

Willem Kloosstraat 2

2394 BB Hazerswoude rijndijk