Gewoon super

Ik heb met Creahuys geen problemen ondervonden want kreeg al snel bericht dat het verzonden was, maar heb wat lang op dhl moeten wachten. Dit was niet fijn.

Snel en netjes

Zeer behulpzaam altiijd vriendelijk

Vriendelijk en behulpzaam

Gezellig

Heel gezellig en fantastisch geholpen

Prima ervaring

Het enige minpuntje van mijn bestelling is dat het langer duurde dan ik had verwacht. Maar toen ik daarover mailde kreeg ik heel snel een antwoord dat een van de artikelen niet op voorraad was en de volgende dag werd het hele pakket afgegeven. Ik had het persoonlijk fijner gevonden als ik van te voren een berichtje had gekregen dat er iets niet op voorraad was. Verder was het haast een cadeautje om uit te pakken.

Keurige winkel

Al meerdere keren ben ik hier voor wol geweest (en/of online besteld). Goede website en informatie. Vriendelijk personeel. Nette winkel.

Alles goed verlopen

Snel en prima.

Snel en prima geregeld.

Uitstekende service, goed verzorgt. Echt top

Uitstekende service en goed verpakt, enige nadeel is dat je geen post.nl lokatie kan kiezen. Maar dat is echt het enigste.

Tevreden

zeer snelle levering, kon lekker snel aan de slag!

Goed!!!

Snelle verzending,leuk kadootje er bij,kortom goede webshop.

Super gezellig altijd , vriendelijke mensen en heel behulpzaam

Zoals ik al hierboven schreef , super aardige en behulpzame mensen

Prachtige collectie wol en heel fijn geholpen!

Superservice

Ik heb besteld met achteraf betalen. Heb al wat negatieve ervaringen dus dit vond ik een fijne optie. Twee dagen later mijn bestelling ontvangen met een klein kadootje. Ga hier zeker nog eens bestellen gezien de ervaring

Garen besteld en in een mum van tijd ontvangen .

vlugge bezorging

makkelijke site

Snelle en correcte levering

Was mijn eerste bestelling. Goede ervaring.

Erg fijn en goed!!

zie boven

Snelle en toppie levering

Goed verpakt en levering binnen 2 dagen. Tevens is de communicatie ook perfect.

Top!!

Heel snel geleverd. Super blij. Echte aanrader!!

Snelle levering en goede service.

Snelle handeling, erg attent klein surprises erbij.

Willem Kloosstraat 2

2394 BB Hazerswoude rijndijk