Gewoon goed

Gewoon goed

Perfecte correct

Netjes verpakt Attente erbij Te zien dat met zorg bestelling behandeld is.

Het product prima.

Ik had een heel heel klein envelopje. De bezorgkosten zijn veel te hoog. Ga ik niet meer doen.

Vooral het persoonlijke extraatje maakt dat ik t een fijne web winkel vind. In deze Corona tijden winkel ik vaak online en het patroon van de kerstklokjes is erg leuk!

Super goede service

Snelle levering en een goede service. Het pakketje lijkt wel een cadeautje zo goed ingepakt en er zit altijd een gratis haakpatroon bij.

Heel persoonlijk

Bijzonder vriendelijke website: helder, duidelijk en snel. Ziet er ook leuk uit. Snelle levering, mooi verpakt en dan ook nog een persoonlijke noot erbij.

Super, snel en goed verpakt en er zat nog een leuke verrassing bij. Ik kom zeker terug

Goede communicatie over de bestelling en het produkt is mooi zoals op de site staat

Ik vind het fijn als ik van de voortgang van de bestelling op de hoogte ben. En dat doen jullie goed. De bestelling is netjes afgeleverd en het produkt is mooi, precies zoals de foto's op de site. Ik zal jullie aanraden bij mijn vrienden!

Bedankt! Het was mooi verpakt en heel snel verzonden.

Snelle levering, veel extra’s

De bestelling was de volgende dag al binnen! Er zaten leuke extra’s in, daar hou ik van!

Snelle afhandeling

Fijne medewerkers goede service blij mee een winkel dichtbij

Vlot en prima levering

Vlotte levering,prima product.

Snelle verzending en mooi haakgaren.

Positief!

Binnen 24 uur had ik mijn pakje met garen ontvangen. Wat n snelle service. En heel erg netjes ingepakt met een extra dik papier en nog een haakpatroontje als kadootje. Heel erg fijn om zo een pakje te ontvangen. Dit was de eerste keer dat ik bij Creahuys 41 heb besteld maar ik ga dit zeker vaker doen.

Ruime sortering. Vlotte levering.

Fijne winkel! Snelle levering en altijd leuk contact

Persoonlijke benadering.

Super snel antwoord

Via mail contact vraag gesteld, snel antwoord. Spullen snel aangeleverd in de shop en snel verstuurd!

Wordt heel goed geholpen en het pakketje snel verzonden

Heel goede ervaring. Helaas pakket nog niet binnen, maar dat komt door DHL

Geweldig!

Eigenlijk kom ik alleen in de winkel als ik iets wil/nodig heb. Nu kwam dat niet uit en bestelde ik online. Snel en professioneel, hartelijk dank! Hierbij ook mijn oprecht excuus dat ik om stempeltjes vroeg, ik wist niet dat het bij online bestellingen niet geldt. Bij een volgend bezoek geef ik de stempeltjes terug. Al met al een dik tevreden klant. Vriendelijke groet, Connie Willemse

Correct en vriendelijk

Vlotte samenwerking.

Snelle service en groot assortiment

Mooie spulletjes en was heel snel binnen. Heel goed verpakt.

Besteld,de volgende dag ontvangen!

Besteld en heel het proces kunnen volgen tot aan het bezorgen toe

Prima !

Bestel steeds mijn haakpakketten hier, omdat ik weet dat het altijd goed is, en een snelle bezorging is ook wat waard.. Top !

Echt een super! Ik ga snel aan de slag

Prima inorde

Snel en prima