Super Wolle!

Sehr schöne Wolle! Schnelle Lieferung. Super!

Alle mijn breinaalden bleken stomp door intensief gebruik. Superblij met de Zing-naalden, ze doen precies wat je verwacht. Bovendien een zeer snelle levering plús een verrassing in de verpakking. Wat wil een mens nog meer!

Het is top snelle levering en altijd vriendelijk

Wat een top bedrijf staan altijd klaar om je te helpen!!!

Geweldig!

Super snelle levering, netjes verpakt, en altijd een leuke attentie erbij. Ik ben altijd zeer tevreden, ga vooral zo door!! Groetjes Cora Heinen.

Snelle levering van gevraagde artikelen

Ik zag wat leuke patronen, en die heb je binnen no time in je mailbox

Prima geregeld

Een zeer prettige en goede service

Netjes verpakt en een vlotte en goede service, bellen zelfs op als er iets niet meer is

Snelle service!

ik had hier nog nooit besteld echter nog mijn internet bestelling Giede service snelle reactie supef snelle verzending toppie beveel jullie zeker aan

Goed verpakt ,snelle verzending

Goede en snelle levering

Fijne ervaring, ook na telefonisch contact.

zeer goed

mooi product en snelle levering.

Geweldige service.

Bestelling was er al de volgende dag! En ook nog een leuk cadeautje erbij. Superservice.

gezellige meiden en goede service wat wil een mens nog meer!

Een patroon besteld en nog dezelfde dag binnen met email.

Heel snel gereageerd op mijn email, bestelling snel geleverd

Netjes verpakt, goede service nadat er één item niet op voorraad was. Snel geleverd. Top!

Super snelle levering

Vandaag besteld, de volgede dag in huis, geweldig. Tevens een leuke attentie in de doos. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Kan niet beter

Snel geleverd. mooi verpakt.

Goede ervaring

Kleine bestelling geplaatst. Maar toch met veel moeite heel goed ingepakt en supersnel geleverd. Zeer tevreden.

Fijne vriendelijke telefonische hulp bij problemen! Snelle service! Top!!

Ik had nog restanten wol van scheepjes olifant. waar ik net iets te kort van kwam voor een project. Omdat scheepjes de kleurennummers veranderd had kreeg ik een afwijkende kleur. Een telefoontje was voldoende om dit probleem op te lossen. Zonder kosten voor retourneren heb ik nu de juiste garens met bijna geen kleurverschil ondanks een verschillend verfbad. In één woord top!

super

volgende bestelling geplaats

Snelle goede levering

Goed en netjes, zelfs in cadeau papier verpakt!

veel aanbod, snelle verzending, leuke aanbiedingen!

veel aanbod, snelle verzending, leuke aanbiedingen!

Willem Kloosstraat 2

2394 BB Hazerswoude rijndijk