Fijn én snel

bestel zekers weer

Valt tegen jammer

Heb nog niks ontvangen

Een aanrader

Alles in goede orde ontvangen 👍

Vlugge levering

uitstekend verzorgd

Ik ben zeer tevreden over de snelle levering en over het patroon kan ik zeggen dat het zeer duidelijk beschreven is

fantastisch

goede webwinkel, snelle levering, goede terug koppeling als iets er niet meer is of vertraagd. Netjes verpakt

Prima aangeleverd

Goed aangekomen, misschien iets over the top qua verpakkingsmateriaal al vond ik het cadeaupapier om mijn bestelling hartstikke leuk, alsof ik een cadeautje had gekregen :) Bestellen was duidelijk, ging heel snel en is ook goed aangekomen. Geen troubles, ben volledig tevreden. En ik heb heel veel plezier gehad van het sneeuwvlokje wat er bij geleverd zat, perfect voor in de kerstboom. Dikke aanrader!!

Eerste keer een haak pakket (amigurumi beer) besteld, gisteren begonnen. 👍🤗

Fijne service

Prima geregeld snel bezorgt!

Snelle levering en mooi verpakt

Ik heb een Funny Bunny XXL pakket besteld met een kledingsetje. Het is snel geleverd. Het was ook mooi ingepakt. Erg leuk omdat zo te ontvangen en om uit te pakken. Er zat zelfs een kleinigheidje in. Toen ik de patronen ging doorlezen zag ik wel dat de foto's in de patronen zwart wit waren. Dat vind ik persoonlijk erg jammer.

uitstekend

fijne winkel, aardige eigenaresse

Snel geleverd, zeer netjes en leuk verpakt

Snel geleverd, zeer netjes en leuk verpakt

prima service

prima service

Hier kom ik terug !

Snelle levering. Netjes verpakt. Leuke verrassing in pakket.

Practig pakket snel onvangen

Mooie kwaliteit garen en duidelijke beschrijving

Prima assortiment, vriendelijk.

Persoonlijke aandacht en volop meedenken, wordt zeer gewaardeerd.

Artikel wat ik besteld had was er niet meer. Werd gebeld en vervolgens afgesproken om er iets anders voor in de plaats te nemen. Netjes volgens afspraak alles de volgende dag gekregen + nog een attentie!

Super service

Ondanks dat ik meer nodig had dan op voorraad super snelle levering!

Workshops voor jong en ouder, leerzaam voor beginners en gev en

Goede ervaring!

Prima winkel

Kom er zeker nog een keer terug.

geweldige service

super webshop! super service! en super snelle levering!

Heel tevreden, snelle levering

Makkelijk bestellen, prima informatie over de status van mijn bestelling, snelle levering! Als extraatje een klein cadeautje bij de bestelling, leuk gebaar!

Willem Kloosstraat 2

2394 BB Hazerswoude rijndijk