Pluspunten

goede service snelle afhandeling

Pluspunten

Snelle en vriendelijke service

Pluspunten

Supersnelle levering!

Pluspunten

Snelle levering, leuk verpakt en een attentie erbij!

Pluspunten

Snelle levering. Netjes verzorgd. En vooral met zorg in gepakt.

Pluspunten

supersnelle ontvangst van mijn boek, en nog een leuke verrassing er boven op!! Wat is dat prettig!! Ik kijk voor mijn volgende bestelling zeker nog eens op jullie website!!!

Pluspunten

Altijd een snelle en goede levering. Leuk verpakt. Het is een cadeautje om de bestelling uit te pakken

Pluspunten

Ik had niet de juiste maat knopen gekregen die ik had besteld. Die mevrouw belde mij op dat de juiste maat niet goed op de site stond, met haar excuus, ze stuurt mij wel de iets grotere op, zonder extra kosten en ik mag de andere houden. Ook de labels die ik had besteld, had ze geen twee van, daarvan stuurde ze de iets grotere voor de zelfde prijs. Dit vind ik een goede service

Pluspunten

zeer snelle levering, ruim assortiment, verzorgd ingepakt en leuke attentie!

geen

Pluspunten

Snel, goed en creatief ingepakt en geleverd!

Pluspunten

Snelle, leuk verzorgde levering. Leuk om uitbre pakken. Winkel zelfs is overigens ook de moeite waard om te bezoeken. Vr. groet Atie

Pluspunten

Bijzonder snel en heel stevig ingepakt. Leuke verrassing zelfs meegestuurd!

Pluspunten

Superservice!

Geen enkele! Zeer tevreden!

Pluspunten

Ik ben op Creahuys 41 terecht gekomen via een flyer die ik door de brievenbus kreeg. Ik was gelijk enthousiast en heb de winkel bezocht omdat ik advies nodig had. Daar ben ik supergoed geholpen met deskundig advies. Ook de webwinkel werkt goed.

Het duurde bij de webwinkel even voor mijn betaling werd geaccepteerd, hoewel er in een tweede mail al sprake was van een correcte betaling. Mijn bank gaf eerder aan dat het goed ging dan de houder van de tegenrekening. Ik weet niet hoe dat kan maar het is in de eerste instantie wel vervelend dat er iets niet lijkt te kloppen.

Pluspunten

snelle levering en keurig verpakt.

Pluspunten

Snelle verzending en goed ingepakt. En het extraatje was een aangename verrassing

Ik was helemaal tevreden

Pluspunten

Snelle levering en ruim assortiment.

Pluspunten

snelle levering, goede producten

Pluspunten

Trovato prodotti irreperibili in Italia ...Prezzi giusti ...spedizione perfetta in 3 giorni...soddisfattiasima

Pluspunten

Snelle levering, leuk verpakt!!

Pluspunten

Snel bezorgd en leuk ingepakt. Aanrader.

Nee is gewoon tip top in orde.

Pluspunten

Goede en duidelijke berichtgeving over de verzending. Ik had 2 pakketten besteld met bezorging op 2 verschillende adressen maar ze waren allebei naar mijn adres gestuurd. Even telefonisch contact gehad over wat er gebeurd was en gelijk een oplossing. Ik kreeg een mail met een verzendcode zodat ik het pakket alsnog naar mijn dochter kon sturen....

Pluspunten

Prima service en snelle levering

Pluspunten

Hele snelle levering. Goede communicatie en berichtgeving via mail. Leuk verpakte producten en een kleinigheidje extra! Helemaal goed!!!

Pluspunten

snelle levering donderdags besteld vrijdag in huis

Willem Kloosstraat 2

2394 BB Hazerswoude rijndijk