Prima ervaring

Mijn ervaring met creahuys was goed alleen jammer dat postnl mijn pakket nog steeds niet geleverd heeft......

Snelle levering, goede prijs. Pakketje net zorg verpakt en dan ook nog een leuke verrassing bij de bestelling.

Geweldig!

Top service…snel verzonden er erg leuke items extra erbij !

Super snel en netjes bezorgd

Ik was verrast door de snelle levering. En het was keurig verpakt.

Supergoed

Netjes en snel alles binnen Lamana is heerlijk garen! Ik bestel zeker nog een keer

Geen klachten, goede service

Geen klachten, goede en snelle levering

super!

ik kocht een kadootje en vermelde dit erbij, het pakketje kwam ingepakt en met een extraatje erin, moeders was er erg blij mee !

Leuke pakketten

Voor mijn vriendin ook het haakpakket Cahlista Ibiza tas besteld. Deze had ik voor mijzelf al in de winkel gekocht. Superleuk! Echter de 6 bolletjes katoen in het pakket, zijn zeer krap bemeten. ( te kort) En ik haak zelf vrij vast. Misschien een bolletje extra toevoegen aan het pakket? Heb ik nu in ieder geval bijgekocht. Wel hele leuke spullen en gezellige winkel. Een ‘ snoepwinkel ‘ voor creatieve mensen.

Netjes op tijd bezorgd

De kleur blauw viel wat tegen. Net iets anders dan op computer. Maar dat is ook heel lastig. Per computer wellicht ook weer anders.

Snelle correcte levering

Correcte verwerking van mijn bestelling.

Netjes en snel verzonden

Precies zoals verwacht. Netjes verpakt en snel verzonden.

De wol was er snel, gezellig verpakt, helemaal goed!

Fijne wol, goede kwaliteit, vriendelijke verzending, super

zeer tevreden

Snelle en correcte levering!

Snelle en correcte levering met een extraatje!

Ik kom terug!

Goede service!!!

Ik ben goed geholpen.

Duidelijke website, snelle levering en een nog een leuk cadeautje erbij ook.

Bestelling snel geplaats en snelle verzending

Pakket goed en snel ontvangen. Heel blij mee.

correct gezellig helder overzichtelijk

Goede snelle service

Mijn pakketje was leuk en goed ingepakt, het werd ook snel geleverd

Snelle service.

Ruime keus.

Mooi garen !

Snel en correct geleverd. Prachtige wol !

Fijne, duidelijke webshop

Een kleine bestelling geplaatst. Snelle levering. Wat ik echt leuk vond was dat de bestelling in plastic verpakt aankwam. Vervolgens kwam daaruit mijn bestelling keurig in papier verpakt, het voelde alsof ik een cadeautje kreeg! En daarbij zat er ook nog als extra een klein cadeautje van de winkel. Ik ben dus heel tevreden!

Prima service, mooie webwinkel

Ik vind het helemaal prima

Patroon

Ik kocht een patroon. Er volgde een snelle reactie en ik had het patroon ook snel in mijn inbox. Prima!

Willem Kloosstraat 2

2394 BB Hazerswoude rijndijk