Laden reviews...
34 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen de snelle levering en professionele service. De winkel wordt geprezen om duidelijk advies en een breed assortiment. Over het algemeen ervaren klanten een vlotte ervaring met betrouwbare producten.
Fijne winkel met goede producten voor een prima prijs. Ook netjes volgens afspraak geleverd.
18 July 2026
Rob
Bladel
Vriendelijk en product snel geleverd!
14 July 2026
Cathy
Tilburg
I things I brought are perfectly fine. Delivered on time.
Sandra
Tilburg
Prima, snelle levering en goede service
Marc
Vianen
Goede communicatie via app product was perfect en snel geleverd. Bedrijf is een aanrader
Peter
Amersfoort
Zowel de vaatwasser als de wasdroogcombinatie waren heel voordelig, werden zoals afgesproken geleverd en voldoen uitstekend.. Aanrader.
7 July 2026
Rob Maas
Diessen
Op tijd en goede service
7 July 2026
Annemijn
EINDHOVEN
Ordering my new combi fridge, getting it delivered and having it working was the easiest I have ever experienced when buying white goods.
3 July 2026
Marta
Den Haag
netjes en snel geleverd. wel erg laat pas om 21.15 uur
1 July 2026
Jason
Sint-Oedenrode
We hadden een probleem met een kookplaat ,dat is snel opgelost , bedankt voor de snelle reactie en service
29 June 2026
John
Zijderveld
Bestellen gaat eenvoudig. Op vragen krijg je snel antwoord. Levering volgens afspraak. Kortom. Een tevreden klant.
12 June 2026
Diana
Oudenbosch
Een koelkast besteld met beschadigingen. De beschadigingen zaten precies op de plek als op de foto. Keurig afgeleverd door hele aardige en behulpzame mannen. Prijs heel goed. Kortom het aanbevelen zeker waard.
11 June 2026
Marcel
Maassluis
Alles was prima geregeld en Vaatwasser was precies zo als aangegeven. Gaan hier zeker vaker checken als we weer iets nodig hebben.
7 June 2026
Rob
Tilburg
Snelle en goede levering. Tevreden met de aankoop. We komen zeker weer een keer teug!
6 June 2026
Sem
Dordrecht
Ik heb via Witgoed Service C.C. een “tweedekans” koelvriescombinatie besteld. Er stonden verschillende opties op de website en ik heb geappt met de vraag wat het verschil was op de foto’s qua schade. Vrij snel daarna werd ik gebeld door een medewerker en adviseerde hij mij om optie 3 te kiezen omdat deze er het beste uitzag en mooier was dan de andere opties. Gisteren is de koelvriescombinatie geleverd en werkelijk waar is de schade bijna niet te zien, wat een top advies en een top prijs want het leven is al duur genoeg! Hartstikke bedankt voor jullie service en mocht je twijfelen, bestel hier vooral want ze adviseren je eerlijk en goed! Het kan ook snel geleverd worden!!
2 June 2026
Sanne
Alkmaar
Een goed product Nette prijs snel geleverd Behulpzaam personeel
30 May 2026
Bert
Tholen
Betrouwbare apparatuur, ondersteund door uitstekende service.
13 May 2026
Lucinda van Gurp
Deventer
Donderdag wasmachine besteld, telefonisch bevestigd dat deze vrijdag zou komen. Werd toch zaterdag… transport bedrijf SAHAR zou dit leveren. Zaterdag werd toch maandag, nee, toch dinsdag. Uiteindelijk dinsdag om 20u ‘s avonds de machine ontvangen. Resultaat een zolder vol was.. niet echt blij met de snelheid van leveren.. tip: geen zaken meer doen met SAHAR logostic. Geen echte goeie reclame voor jullie bedrijf. Te laat leveren en de mannen die kwamen spraken amper een woord Nederlands.
Beveelt niet aan
12 May 2026
Sanne
Oldenzaal
Meteen reactie , vriendelijk begeleiding , bezorger hulpvaardig en vriendelijk een al goede winkel zoals ze overal horen te zijn . Ben tevreden als klant .
26 April 2026
FA
Oss
Purchased a Bosch Series 6 washing machine. Service : 5 stars. They are able to help you with all your questions in the shop. They will guide you based on your budget and help to find you the right product. They are reachable over phone also for any kind of questions. Product variety : 5 stars. They have stock on all brands at their shop for refrigerators and washing machines. Delivery : They will send you an sms a day before the delivery, much helpful. Old product takeaway: They will take away your old product without any hassle. Their online website is very good and they also have a refurbished shop and online store. Altogether, a good experience. Much recommended, if you don't want to save 30-40% on a new product with all the warranty included.
23 April 2026
vibin
Eindhoven
We hebben voor onze verhuizing een koelkast besteld, deze werd op de aangegeven dag keurig geleverd door een keurige man die samen met mij de Amerikaanse koelkast heeft binnen gezet. Top dervice
23 April 2026
Alan
Bunde, Duitsland
Ik woon verweg maar de verkoper deed gewoon met facetime en zo kon ik alles goed zien. En alle vragen werden netjes beantwoord. Een ander bedrijf beweerde met z'n 2e hands het goedkoopste bedrijf te zijn. Volgens hem dus nog goedkoper dan een nieuwe. Nou witgoedservice heb ik een prachtige nwe droger gekocht voor heel weinig omdat er een klein deukje en krasje op zat. Nou dat is amper te zien. In één woord geweldig bedrijf . En de bezorger....ook in 1 woord geweldig. Een mooi bescheiden bedrijf met prijzen voor ook de kleine portemonnee Dank jullie wel. Ik ben enorm blij
18 April 2026
Ricky
Bedum
Had de vaatwasser binnen 2 dagen in huis en iedereen weet dat je met een gezin dat ding wel nodig hebt! Dus dank!
12 April 2026
Joene
Nieuwkoop
Een prima wasmachine voor een mooi bedrag. Netjes bezorgd en prima service.
11 April 2026
Edwin
Aalsmeer
Nadat ik ren inbouwoven met kookplaat had besteld ( met krasjes ) wilde ik wel weten hoe dat krasje eruitzag. Per mail foto gevraagd en dezelfde dag foto ontvangen en de kras was minimaal. Morgen nog inbouwen en klaar
10 April 2026
Jack