Topbedrijf
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 1.287 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,8
Review overzicht
Klanten prijzen de snelle levering en professionele service. De winkel wordt geprezen om duidelijk advies en een breed assortiment. Over het algemeen ervaren klanten een vlotte ervaring met betrouwbare producten.
Nu bestellen morgen geleverd
20 September 2026
Pascal
St. Willebrord
Zeer klantvriendelijk bij vragen over product. Alleen jammer dat de beloofde sms over de leveringstijd niet kwam en ik pas bij navraag de tijd op dezelfde dag kreeg. Goed product en zeer vriendelijke aflevering aan huis
10 September 2026
Jan
Nijmegen
Het gene wat we nodig hadden is snel.te vinden op de site goede informatie alleen miste ik de foto van de eventuele beschadiging.
7 September 2026
Hj
Heteren
Attent en vriendelijk, komen de beloftes na!
6 September 2026
Snelle service, goede levering
26 August 2026
Marian
Wouw
We zijn door dit bedrijf heel goed geholpen. Werden terug gebeld met advies en snelle levering. Het werd een andere vaatwasser en het geld werd gelijk terug gestort. Ook online werkt het allemaal heel helder en duidelijk. Ook de chauffeur van het transport bedrijf was vriendelijk en heeft de vaatwasser tot de keuken gebracht. Echt TOP service
25 August 2026
Martin
Helvoirt
Ik heb net huis gekrijgen en deze eerste keer ik ging naar "het goed". Het was perfect want in een keer bijna alle spullen gekocht zij zijn mooie en netjes. De bezorgers zijn heel aardig ook. Dankjulliewel.
22 August 2026
Dina
Boxtel
Everything was alright on time product like in the description I’m recommend.
22 August 2026
Dawid
Cuijk
Koel vriescombinatie gekocht. Mijn huidige, een ingebouwde in onze caravan, was stuk gegaan. Een Engels fabricaat. Deze koel diepvriescombinatie was geen gangbaar model. Toch een kunnen vinden bij Witgoed Service CC. Nieuw met een kleine beschadiging onder de vriesdeur. Om er zeker van te zijn dat deze zou passen telefonisch contact gehad met de nodige vragen. Vriendelijke mevrouw is zelfs het magazijn ingegaan voor mijn vragen te verifiëren. Prima contact. Deur is omgebouwd van rechtsdraaiend naar linksdraaiend voor een klein extra bedrag. De andere dag al geleverd vanuit Best op de camping in Zeeuws Vlaanderen. Past als een kluis en werkt prima. Echt heel tevreden
18 August 2026
Ad
Chaam
Levering en de geleverde koelkast waren netjes op tijd en goed ingepakt tijdens het vervoer.
17 August 2026
Matt
Aalst/Waalre
De droger is snel geleverd en samen met mij geplaatst op de wasmachine. Vriendelijke bezorger, hulpvaardig. De oude machine is meegenomen. Ik kan witgoedservicecc aanraden! Hans Kuijpers
29 July 2026
JGL
Eindhoven
Fijne winkel met goede producten voor een prima prijs. Ook netjes volgens afspraak geleverd.
18 July 2026
Rob
Bladel
Vriendelijk en product snel geleverd!
14 July 2026
Cathy
Tilburg
I things I brought are perfectly fine. Delivered on time.
Sandra
Tilburg
Prima, snelle levering en goede service
Marc
Vianen
Goede communicatie via app product was perfect en snel geleverd. Bedrijf is een aanrader
Peter
Amersfoort
Zowel de vaatwasser als de wasdroogcombinatie waren heel voordelig, werden zoals afgesproken geleverd en voldoen uitstekend.. Aanrader.
7 July 2026
Rob Maas
Diessen
Op tijd en goede service
7 July 2026
Annemijn
EINDHOVEN
Ordering my new combi fridge, getting it delivered and having it working was the easiest I have ever experienced when buying white goods.
3 July 2026
Marta
Den Haag
netjes en snel geleverd. wel erg laat pas om 21.15 uur
1 July 2026
Jason
Sint-Oedenrode
We hadden een probleem met een kookplaat ,dat is snel opgelost , bedankt voor de snelle reactie en service
29 June 2026
John
Zijderveld
Bestellen gaat eenvoudig. Op vragen krijg je snel antwoord. Levering volgens afspraak. Kortom. Een tevreden klant.
12 June 2026
Diana
Oudenbosch
Een koelkast besteld met beschadigingen. De beschadigingen zaten precies op de plek als op de foto. Keurig afgeleverd door hele aardige en behulpzame mannen. Prijs heel goed. Kortom het aanbevelen zeker waard.
11 June 2026
Marcel
Maassluis
Alles was prima geregeld en Vaatwasser was precies zo als aangegeven. Gaan hier zeker vaker checken als we weer iets nodig hebben.
7 June 2026
Rob