uitstekend.

We zijn prima geholpen bij de aanschaf van een amerikaanse koelkast. De levering was full service. Netjes op de plek gezet en verpakking mee terug genomen. Prijs was ook een stuk voordeliger dan andere kanalen.

Alles Top!

Super Service, snelle levering, top product!

Nette behandeling in de showroom

wasmachine en droger als set gekocht, geheel naar tevredenheid. Netjes thuis bezorgd volgens afspraak.

Duidelijk,goed en flexibel.

Goede uitleg van de mogelijkheden van de apparaten. Vriendelijk en goede prijzen. Levering netjes en correct.

reageren zeer snel,snelle vlotte levering

heel makkelijk online bestellen,goede communicatie,vriendelijk opgebeld hoelaat de levering is kortom een aanrader

Gewoon top

Goed geholpen Super uitleg en service

Passend advies en snelle afhandeling

Kwam voor reparatie. Al snel bleek dat reparatie niet lonend was en werd mij geadviseerd te vernieuwen. Net advies voor vervangende koel/vries Amerikaanse koelkast. Nette prijsafspraak, Snel geleverd en de oude koelkast netjes meegenomen.

Snel en goede service

Snel en prima service

Ruime keuze goed advies

Duidelijke uitleg en fijn geholpen .

Snelle service en snel antwoord op je vragen

Zoals in de titel, snel geholpen bij vragen en ook na levering nog zeer toegankelijk zowel via App als mail!

Heel goed geholpen

Goed geholpen en duidelijk product.

prima!

alle afspraken werden keurig nagekomen. Zelfs eerder bezorgd dan verwacht, dat maak je niet vaak mee!

Goede service, advies en snelle levering!

LG koelkast gekocht, deal snel en prettig gesloten. Aanrader voor witgoed met een klein krasje voor een scherpe prijs te kopen!

Vriendelijk personeel, veel keuze en meteen meenemen erg fijn als je zonder wasmachine zit

Goede tekst en uitleg....zoals het hoort ! Daar kan menigeen nog wat van leren !!!

Een hele goede ervaring, met duidelijke tekst en uitleg over mijn aankoop ! En tevens een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding !

Top service, snel antwoord en volgens afspraak

Zeer tevreden over de service van Witgoed Service. Ik heb een Samsung koel-vries combinatie uitgekozen en na de foto's te zien, overgegaan tot koop. Na levering bleken 2 glasplaten te ontbreken en na contact werd dit snel en netjes opgelost. De volgende dag met pakketdienst zijn de 2 glasplaten nog na geleverd. Er word snel gereageerd per mail, whatsapp en telefoon. Tevens ook niet onbelangrijk, goede kwaliteit prijs verhouding. Kleine beschadiging en deukje in mijn geval maar wel een top product voor veel minder. Volgende aankoop ga ik zeker weer bij Witgoed Service kijken.

Helemaal super tevreden!!

Snelle service. Klantvriendelijk en gezellige dame die ons te woord stond. Snelle reactie op mail of Whatsapp. Het gekochte apparaat stond al mooi klaar voor ons om op te halen. Kortom prima service!!

Snelle levering, zoals afgesproken. Ontbrekende onderdeel was er de volgende dag!

Voor een goede prijs hebben we nu een super goede wasmachine van Bauknecht thuis staan. De omschreven transportschade valt enorm mee. Er zit een klein krasje op. We hadden de nieuwe wasmachine binnen een paar dagen al thuis. Met het naar binnen dragen van de wasmachine is het klepje onder los gelaten, deze wordt netjes nageleverd. Verder reageert de klantenservice snel en het personeel is vriendelijk.

Snel contact, snelle levering

Ik was op zoek naar een vaatwasser. Deze gevonden bij witgoed service.. Via WhatsApp de navraag gedaan voor beschikbaarheid en foto's van de Samsung vaatwasser. Snelle reactie binnen 3 uur op. Vaatwasser werd netjes geleverd door een extern bedrijf zoals op de foto. Kortom, fijne goede service.

Geweldige service en topkwaliteit

Met een heldere website en snelle adviezen per mail en telefoon heb ik een top aankoop kunnen doen voor een mooie prijs. De levering was ook stipt op tijd.

Ik was er voor het eerst, ik zocht een vriezer maar op dat moment was er geen die ik zocht. Mevrouw ging meteen kijken voor mij of ze er een kon krijgen in de maat die ik zocht. En zo vriendelijk, alles werd meteen geregeld en vandaag wordt die al bezorgd. Top service.

Ze zeiden dat het apparaat niet was beschadigd maar was wel zo dat vind ik erg jammer

Fijn contact, goeie service.

Levering was goed. Contact is goed, er wordt snel gereageerd op vragen.

Nette levering

Het klepje van wasmachine was er af en 2 dagen later was het er met de post