Fijne ervaring!

Super snel bezorgd. Ben blij met mijn voordelige aankoop!

SUPER TEVREDEN TOP

We hebben meerdere huishoudelijke apparaten bij WITGOED SERVICE C.C. aangeschaft. De laatste keer online besteld en thuis laten bezorgen. De avond voor bezorging een mailtje gehad dat de chauffeur een half uur voor bezorging zou bellen en het telefoonnummer waarmee er gebeld zou worden. Écht een super service!

Beter met klant contact houden als product wat besteld is niet leverbaar is niet zomaar een ander type sturen ook is hij beter . Zag het toevallig op de leveringsbon . Even navragen is een kleine moeite en je krijgt meer begrip. In ons geval was droog combinatie gekocht voor in te bouwen in een Yacht met bepaalde maat een grotere geleverd. Gelukkig kon timmerman het nog aanpassen was dus niet nodig geweest met een telefoontje Voor de rest prima geleverd

Prima levering en goede service

Mijn eerste aankoop bij Witgoed Service CC ben heel erg tevreden met de service Was een kleine storing aan het aparaat werd meteen omgeruild voor een nieuwe

prima service

Goeie uitleg om de machine te vinden die bij mijn levensstijl past. Niet koste wat het kost de duurste willen verkopen. ;-) Duidelijke afspraken en werd op tijd gebeld dat er vertraging door verkeer was. Het werd wat laat, maar dat is een keuze geweest. desondanks werd de wasmachine combinatie netjes aangesloten. Nu kleine wasje grote wasje doe ze in de wasmachine laat maar lekker draaien en drogen!

Mega snelle afhandeling en levering van de wasmachine. Vriendelijk personeel.

Snelle professionele levering van uitstekend product

Scherpe prijzen, artikel zoals beschreven.

Een wasmachine gekocht met transportschade. Vooraf de foto's gekregen van deze schade. Duidelijk wat je koopt. Geleverd op tijdstip dat afgesproken was. Tevreden dus.

Uitstekende service en herstelling!

Wij hebben een uitstekende service en herstelling gehad voor ons wasmachine!

snelle levering en kundige mensen

via de site een keuze gemaakt en besteld. 1 uur later opgehaald. prima service en het apparaat komt overeen met de advertentie. de mensen weten waar ze het over hebben, kundige mensen

Top bedrijf

Snelle en goede service

Geweldige service

Het apparaat werd op de gewenste plaats neergezet en uitgepakt. Het oude apparaat werd ook meegenomen.

Helemaal dik tevreden!

‘S Avonds om 22.30 uur een wasmachine besteld. De dag erna alle bevestigingen gekregen en een bericht wanneer er geleverd kon worden. De volgende dag keurig op tijd geleverd en geïnstalleerd. De prijs was meer dan prima en ik ben helemaal dik tevreden!

Snelle en goede service

Contact gehad vooraf aan het bestellen en werd met alles perfect geholpen en er werden ook actief oplossingen bedacht voor mijn eisen/vragen. Perfect!

Een super serves We zijn dik tevreden over witgoed service c Ze doen hun naam eer aan TOP

Prima ervaring !

Goed product voor de juiste prijs. Vriendelijk ontvangen bij afhaling en keurig hulp geboden tijdens het inladen van de koelkast. Wel zou het wellicht helpen als producten (en eventuele aanwezige beschadigingen) bij het bestellen reeds zichtbaar zijn op de website. Een keurige zaak met vriendelijke medewerkers is hoe ik mijn ervaring tot nu zou willen omschrijven.

Super goed bedrijf

Super goed bedrijf,komt afspraken na en geeft hele goede uitleg en advies.En de service is perfect!!

Zeer correct. Zowel telefonisch als qua levering

Allemaal zeer correct

Super snelle levering

Zaterdag vaatwasser stuk, zondag nieuwe besteld, woensdag geleverd, met meenemen oude vaatwasser... Top service voor een topprijs.

Persoonlijk advies op maat

Na de aankoop van onze Amerikaanse koelkast vorig jaar hebben we onlangs ook een afzuigkap bij Witgoed Service C.C gekocht. Omdat ik niet helemaal zeker was van de keuze even telefonisch contact gehad en de bestelling afgerond nadat ik de juiste adviezen in had gewonnen. Door de sneeuw het pakket netjes thuis laten bezorgen in de regio. Afzuigkap gewoon in nieuwstaat, alleen niet meer in de originele doos.

Makkelijk te bestellen, snelle reactie op vragen, goede prijs kwaliteits verhouding. Helaas onduidelijke product foto's.

Prettig om een bestelling te doen. Belletje om de datum en tijd te bevestigen. Bestelling precies op tijd afgeleverd. En, als onverwacht extraatje, onze oude machine meegenomen. Dank daarvoor.

Goed en snel geholpen.

Snelle reactie op mijn vraag naar een Bauwknecht vaatwasser, foto's van de lichte transport schade werden meteen door gestuurd, dus de koop was snel geregeld.

Smooth and fast service

Bought a dryer from this company. Clear and transparent information. The item was delivered within 20 minutes of payment.

fabrieksweg 9

5683PN Best