Geweldige service

Had een wasdroger besteld en betaald, maar bleek dat de droger al in de winkel was verkocht! Heb keurig een mailtje gehad en boden ze een andere droger aan. Heb ik geaccepteerd en het verschil hebben ze meteen weer teruggeboekt op mijn rekening. En de droger doet het super.

heel erg positief

Gewoon Goed . Alles netjes volgens afspraak afgewerkt.

TOP service, om aan te bevelen !

TOP service, tijdens telefonisch contact prima geholpen en geadviseerd, redelijke prijzen voor goede producten, dit was de eerste keer dat ik in contact was met Witgoed Service C.C maar niet de laatste keer, zij verdienen een aanbeveling, bij deze.

Geweldige service

Na de bestelling prima geholpen en alles volgens afspraak. De bezorging en afhandeling was in één woord GEWELDIG !

Prima service voor een prima prijs!

Nette levering, product als omschreven

Ik ben heel tevreden! Nette communicatie via de email over de levering, duidelijke omschrijving van het product en snelle levering (niet meteen de volgende dag zoals bij andere grote aanbieders beloofd wordt, maar dat vind ik persoonlijk helemaal niet erg). De bezorger was vriendelijk en heeft onze nieuwe koelkast in de keuken neergezet, super service! Ook fijn: het tweedekans product dat ik kocht was echt véél afgeprijsd voor bijna onzichtbare schade. Fantastische deal dus.

Prima eerlijke webshop

Goede communicatie, scherpe prijzen

Snelle levering en top prijs

Super snelle reactie op vragen via WhatsApp. Na besluit te kopen ivm een goede prijs werd er na betaling vrij snel contact opgenomen voor de levering. Die volgde uiteindelijk snel en liep naar verwachting. Top bedrijf waarvan het personeel klantvriendelijk is.

Toppie

Afspraken worden nagekomen, producten van tevoren getest. Top !

Kreeg op mijn vraag snel reactie en uitgebreide foto's. Droger gekocht en 3 dagen later stond hij thuis.

Geweldige service en fijne en goede uitleg

Bij Witgoed Service C.C. krijg je een goed en eerlijk advies en komen ze hun afspraken perfect na.

Snel geleverd en communicatie over bezorgtijden

De vaatwasser die ik via de website had besteld bleek een foutief artikelnummer. Daar werd ik tijdig over geïnformeerd. Verder zou de geleverde machine dezelfde specificaties hebben. Helaas is dat niet helemaal zo. Het model heeft o.a. geen uitgestelde timerfunctie en andere extra programma’s dat heeft het oorspronkelijke model dat ik heb besteld wel.

prima, en snelle afhandeling.

kan niet beter!

Netjes goede informatiecentrum goede prijs

De informatie en foto’s waren duidelijk er word duidelijk gecommuniceerd en snel gereageerd kortom goed geholpen en blij met de aankoop . Op tijd geleverd en netjes opgebeld door de chauffeur.

Super service

Goede kwaliteit apparatuur en geweldige service.

zeer goede service vooraf en tijdens de levering.

mailtje ontvangen voor de levering met datum en tijd, en half uur vooraf nogmaals een telefoontje. kast goed op z'n plaats gezet en de oude meegenomen. prima service.

Snel, betrouwbaar en een uitstekende service!

In een korte tijd twee bestellingen achter elkaar geplaatst. Goede duidelijke communicatie m.b.t. levering. Een bedrijf wat afspraken nakomt!

Zeker de moeite waard

Mijn koelkast was stuk, dus ik was op zoek naar een zelfde model. Via Google kwam ik bij jullie terecht. Dezelfde frigo maar aan 50%. Schade aan de verpakking... Besteld op goed geluk. Na een kleine slordigheid in de communicatie over het transport (t was tegen sluitingsuur en wellicht ook met Corona), is alles prima afgehandeld door de transporteur. De inbouwfrigo is intussen geïnstalleerd en is prima. De schade was wel iets meer dan schade aan de verpakking. De wand had een duwtje maar doordat het inbouw is , is dat geen probleem. In België hebben we ook bedrijven die “alles met een krasje” aanbieden dus ik ken het concept. Frigo is perfect. Hopelijk gaat die weer vele jaren mee. Mvg K.

Super goede service

Super goede service. Online besteld. Uiteindelijk zaterdag thuis bezorgd. Hele vriendelijke bezorger die de vries kast in de schuur heeft gezet. Heel blij mee!!

Fornuis goed, omschrijving niet

Ik had een electricien ingeschakeld om dit fornuis aan te sluiten.Hij had een 3 fase aansluiting gemaakt .Ik heb toen een foto gemaakt van de specificatie van het fornuis die op de site stond.Daar stond dus 2 fase aansluiting.Dus moest weer omgebouwd worden in de groepenkast. Toen kwam mijn fornuis, de electrien kwam weer terug en zag toen aan de achterkant dat het toch 3 fase was. Dus weer ombouwen in de groepenkast en stopkontakt. Extra werk dus extra betalen. Ik was dus niet blij hiermee.

Zeer tevreden!

Eerst contact via whatsapp gehad, en op vraag meteen foto's gekregen. Zeer snelle reactietijd! Uiteindelijk wasmachine met transportschade gekocht. Transportschade bijna onzichtbaar. Ook de levering geheel volgens afspraak en machine staat al dagen zijn ding prima te doen!

Vlotte en snelle levering

Communicatie verliep vlot. Ook de levering ging heel snel (slechts 3 dagen). Jammer dat er geen installatie voorzien was voor onze wasmachine, voor de rest topservice!

In een woord goed

Snel en goed geleverd Raad het iedereen aan. De goedkoopste

Super geholpen, snel en correct, keurig afgeleverd!!

te woord gestaan door gezell8ge beleefde dame, die me perfect, snel en correct geholpen heeft. Artikel op juiste tijdstip keurig thuisbezorgd, topactie!!

Alles prima in orde.

Goede informatie en snelle aflevering.

fabrieksweg 9

5683PN Best