Net bedrijf

Zeer net bedrijf, betaalbaar reageert adequaat en komt afspraken na. Aanrader

prijs/kwaliteit die nergens anders vind

heb een zeer hoog aangeschreven vaatwasser hier gekocht met een leuke korting. mensen bij de klantenservice zijn behulpzaam en reageren snel op je vragen. kan iedereen deze webshop aanbevelen

Duidelijke site, levering goed afgestemd

Fijn bedrijf, communiceerde helder, prijzen voor producten goed

Prachtige LG Amerikaanse koelkast gekocht. De eerste levering ging niet goed. Binnen een paar dagen een nieuwe bezorgd. Super tevreden dus

Geweldige service

Geweldige, snelle service. Helemaal top!

Prima communicatie en afspraken

Goede ervaring via de chat. Zeer vriendelijk.

Proces van informatie, bestelling en levering verliep top

Super service!

Ik heb een was-droog combi gekocht en ik had per ongeluk de verkeerde leverdatum ingevoerd. Ik werd gelijk teruggebeld en dit is aangepraat. Sowieso erg fijn dat je zelf een leverdatum in kan plannen!

Website informatie was niet compleet

Op de website stond een koelkast van de juiste maat met als omschrijving nieuw in doos. Telefonisch vroeg ik of er iets bijzonders mee was, vanwege de gunstige prijs. Het antwoord was, geen bijzonderheden, nieuw in doos. Na bestelling werd ik gebeld, dat het om een showroommodel ging en dat er dus geen doos meer omheen zat. Ik ging akkoord. Na aflevering bleek het te gaan om een kast met stevige transportschade aan de achterkant, dat viel dus tegen. Witgoedservice was na enige aandrang bereid de koelkast terug te nemen en het betaalde bedrag terug te storten. Later heeft AEG mij beloofd dat ik geen probleem zou hebben met de garantie, ook niet in het buitenland en heb ik besloten de koelkast toch te houden. Inmiddels zie ik dat op de website dit soort zaken beter worden vermeld.

perfect geregeld

Goedkoop kwaliteits product kunnen kopen. levering uitstekend geregeld.

Geweldige service

KLanten service neemt snel contact met je op als je vragen hebt over een artikel. Vaatwasser was een dag na bestelling thuis bezorgt en zelfs voor me naar boven gedragen door de chauffeur. TOP SERVICE DUS!! Mijn volgende bestelling zal ik zeker weer bij jullie doen.

Vriendelijke no nonsense en snelle service.

Vriendelijk, eerlijk en snel.

Super!!

We zijn heel goed geholpen met de aankoop van onze koelkast. Dezelfde dag nog in huis.

Fijn contact en direct geholpen waar mogelijk

Ivm het hete weer had de koelkast het begeven, snel en correct geholpen qua levering. De koelkast was niet hetzelfde als de afbeelding en niet zoals aangegeven rechtsdraaiend, maar met een paar uurtjes mezelf boos maken helemaal passend gekregen en ingebouwd. Voor het verschil in prijs is dat het helemaal waard.

goede service

goede service snelle levering ,jammer dat er geen handleiding bij de koelkast zat..

perfect

goede afspraken

Goede persoonlijke service! Goede kwaliteit

Goed, terzake kundig advies

Super Klantgericht

Na wat problemen met de koelvriescombinatie, even wat telefonisch contact gehad om wat verder te testen. Uiteindelijk bleek er iets niet goed te zijn, apparaat gelijk omgewisseld zonder ook maar moeilijk te doen. Echt een super service, perfect gedaan. Edward

GOED EN NETJES GEHOLPEN, LEUKE PRIJZEN

Heb ondanks telefoontje nog geen factuur, zou per mail komen.

zeer vriendelijk en behulpzaam .

Prijs kwaliteit service TOP

vriendelijke medewerkers en telefoniste (Best) Wasmachine netjes boven gebracht en geïnstalleerd. Erg blij met deze Duitse LG was/droogmachine!

Goede, vertrauwbaar bedrijf.

Goede, vertrauwbaar bedrijf, met een mooie prijs.

geweldig

een mail sturen andere dag in huis perfect

Mooie combi van een vriezer en een magnetron gehaald. Snel geholpen in de showroom.

fabrieksweg 9

5683PN Best