Precies volgens afspraak.

Vrijdag besteld na contact via Whatsapp kunnen regelen dat op.me vrije dinsdag de koelkast werd geleverd. Zelfs met een lang weekend van Pinksteren. Dinsdag werd hij netjes geleverd.

Beter dan verwacht

Snel, zonder problemen, gewoon perfect.

Perfecte service

Voor het eerst hier iets besteld, geen klachten. Werd goed op de hoogte gehouden van het tijdstip van levering. Werken zelfs tot 21:00 ‘s avonds. Goed product voor een scherpe prijs.

Super service, erg aardige bezorger die super behulpzaam was en echt alles probeerde om de oude wasmachine die ik nog boven had staan, naar beneden te krijgen.

Snel, professioneel en goed service

Prijs goed ivm het een krasje had, was het goedkoper, voor mij niet zo'n probleem, scheelt wel in prijs. Daarnaast bezorger(van witgoedservice zelf) aardig en vakkundig en heeft hem helemaal naar boven gebracht en op de juiste plek(dit helemaal alleen), vooral met een Amerikaanse koelkast is dat wat ingewikkelder. Het enige dingetjes zou zijn, garantie ietsie langer dan de algemene 1 jaar. Verder prettige ervaring gehad.

Snelle service; levering volgens beschrijving

Ik zocht een inbouw koelkast, dus krasje is geen bezwaar. Nu prachtige koelkast via Witgoed service voor de helft van de prijs. Levering zoals afgesproken, duidelijk en snel geholpen. Aanrader. En inderdaad er zit ( zoals aangegeven) een deukje aan de zijkant, maar die is dus niet zichtbaar.

Slechte ervaring!

Op de dag van levering en al onderweg kwam de chauffeur erachter dat mijn product niet in de vrachtwagen geladen was.... Is een en al gedoe uit voortgekomen.. Bah bah.... Heel slecht dit!

Prima, no nonense zaak

Prima vaatwasser voor prima prijs gekocht.

Snel en proffesionel

aanbevolen bedrijf

goed apparaat en fijne service

zie boven

Ik ben er heel blij mee

Blij dat er snel geleverd werd

Goed geholpen snelle levering Deze winkel beveel ik aan

Duidelijk en eenvoudig en goed

Duidelijke telefonische uitleg eenvoudig bestellen en goed product

Zeer vriendelijke en behulpzame bezorger

Koelkast werkt zoals verwacht.

Gewoon goed

Wij hebben reeds meerdere producten gekocht bij deze zaak. Nooit problemen gehad en als er wel een probleem is wordt dat snel en correct opgelost. Wij zijn en blijven hier een trouwe klant.

Toppie

zeer goede en vriendelijk personeel Snelle levering

Supersnel geleverd!

Grote koelkast besteld, binnen twee dagen geleverd. Ontzettend aardige chauffeur die zich telefonisch verontschuldigde dat het het wat later werd, uitaard alle begrip, het zijn bizarre tijden. Koelkast werd keurig over de drempel gebracht, 1,5 m afstand gehouden. Heb de koelkast de volgende dag ingebouwd, ik ben heel tevreden, wat een geweldig apparaat!

Snel en vlot afgehandeld

Had defecte wasmachine , gebeld en probleem uitgelegd en meneer van de winkel hielp mij deskundig en snel . Tot nieuwe machine overgegaan. Had mazzel met een model met transportschade. Daardoor gunstige prijs ook wellicht. Ben dik tevreden met nieuw model.

goede service

heb een diepvries gekocht en netjes de volgende dag was die al geleverd

Ze zijn niet eerlijk en onbetrouwbaar!

Een vaatwasser gekocht die niet werkte. Na meerdere keren contact en controles een nieuwe ontvangen die niet aan de eisen voldeed die we graag wilde en ook niet werkte. Vervolgens zouden we een nieuw apparaat krijgen en hebben ze het apparaat wat we als eerst hadden gekregen alsnog gemaakt en opnieuw geplaatst. Dit terwijl ze hadden aangegeven een nieuwe te leveren. Hier ben ik zelf achter moeten komen door dit te controleren (doorgekrast chassisnummer). Het bedrijf verzweeg dit voor ons. De baas wilde dit niet zelf oplossen dus moest zijn monteur dit maar doen. Uiteindelijk 1 jaar langer garantie gekregen.. Ik adviseer iedereen om geen zaken te doen met dit bedrijf!!

prima service

Wasmachine gekocht met transportschade. Wasmachine gaf storing LC1 en er werd dezelfde avond op onze mail gereageerd. Na hulp niet kunnen verhelpen waarop de volgende dag de wasmachine werd omgeruild voor een zelfde type. Helaas weer dezelfde melding en wederom gemaild. Meteen een reactie dat zij de machine getest hadden zo ook de retour gekomen machine en dat deze het beiden wel deden. Er werd meteen aangeboden dat zij de machine kwamen halen en dat wij ons geld terug zouden krijgen. Wat bleek, de slang van de afvoer zoog lucht aan omdat deze niet in een bocht was gelegd. Het probleem was verholpen en de wasmachine is hier gebleven.

Prima vaatwasser voor een prima prijs

Bosch vaatwaaser besteld via de website. Netjes geleverd en geinstalleerd. We werden een half uur voor bezorging gebeld door de monteur. Fijn!

Prima vaatwasser

Mooie vaatwasser. Er stond bij dat hij nieuw was. Volgens ons toch tweedehands aan de broodkruimels en de afvoer te zien. Hij werkt verder prima.

fabrieksweg 9

5683PN Best