Top service!!

Diepvries kapot en nieuwe besteld zou eigenlijk 4 dagen duren maar na 1 telefoontje werd hij de volgende dag geleverd. Super service. Bedankt

No nonsense, scherpe prijzen, vlotte bezorging.

De fabrieksnieuwe Bosch wasmachine die ik er kocht had geen verpakking meer, maar vertoonde verder geen enkele schade. Was echter wel zo'n € 100,00 goedkoper dan bij de concullega's en kwam mét twee jaar fabrieksgarantie. Werd de volgende dag netjes bezorgd en de oude machine werd meteen retour genomen. Plaatsen werd nu niet gedaan i.v.m. corona, maar dit was geen probleem voor mij.

Binnenkomen alleen al geeft een goed gevoel

Ontvangst hartelijk en vriendelijk, alle tijd genomen en daarna weggereden met het product wat ik wilde.

Ik wilde nog even iets kwijt: jullie installateur had mij 'geleerd' hoe ik een nieuwe kraan voor de vaatwasser kon aansluiten. Echter, dit heb ik niet goed gedaan waardoor ik een flinke lekkage heb gekregen. Dit heeft heel veel geld gekost. Laat hem de volgende keer maar zeggen dat dit geen makkelijke klus is die beter uitbesteed kan worden... Wel heel vriendelijk bedoeld van hem hoor!!! groetjes Wieke van Heeswijk.

Product snel geleverd door aardige chauffeur

Wasmachine uitgekozen waar wat schade op zat. Foto's gekregen en gekozen om de wasmachine te kopen. Werd snel geleverd door aardige chauffeur. Nam alle tijd om alles uit te leggen.

Top service.

Aardige bezorger. Snel geleverd. Ga zeker weer hier bestellen.

Keurig, vakkundig en snel geholpen

Goede kennis van producten, snelle afspraak geregeld voor het afleveren. Veel moeite gedaan om het zo goed mogelijk te regelen voor ons. Ook de aflevering en montage waren zeer goed.

Snelle levering én installatie! Zéker gezien de prijs een absolute meevaller voor mijn portemonnee, en een nieuw apparaat (vaatwasser). Keurig!

Goede/snelle service en eerlijke prijs

Vrijdagavond besteld, zaterdagmiddag geleverd. Werd netjes gebeld om een tijd af te spreken. Product had beschadigde doos, vandaar de lagere prijs!!

Wij hebben een vaatwasser besteld. Snel geleverd alles was top geregeld.

geweldig

van begin tot eind geweldig

Is goed is t

de monteur die het machine heeft aangesloten is mijns inziens niet te ter zake kundig

Perfect service

Perfecte service, goede levering en behulpzame chauffeur.

Snelle reactie en snelle service

Ik kreeg een snelle reactie over de levering. Het product was zoals verwacht.

top super

de ene dag besteld de volgende dag geleverd. mooie machine. klein deukje grote korting. super tevredan

Gewoon goed

Snel en professioneel geïnstalleerd.

Goede service. Snel geleverd. Zeer tevreden.

Prettig geholpen en professioneel geïnstalleerd.

Aflevering koelkast ging netjes en vlot.

Ik had alleen een vraag. Telefonisch niet bereikbaar voor vragen. Belt ook niet terug. Achteraf bleek dat ik het toch niet had moeten bestellen.

Goeie service

De garantie op onze vaatwasser is uitstekend opgelost. Onze dank hiervoor

Prima service en advies

Top en prachtig apparaat

Helemaal goed en heel vriendelijke bezorger

Goede ervaring! Snelle service, vriendelijk geholpen en kon, door eigen fout, snel omwisselen van apparaat.

Goed!!

We zijn heel goed voorgelicht over de koop van de wasmachine

Precies volgens afspraak geleverd.

Afgeleverd volgens afspraak. Nette chauffeur. Oude koelkast mee retour genomen. Zou mijn volgende bestelling eventueel weer daar doen

fabrieksweg 9

5683PN Best