Prima product en afleverservice alleen je weet vooraf bij b- keuze niet wat er mis mee is

Prima product en agleverservice. alleen je weet vooraf bij b- keuze niet wat er mis mee is

Klantvriendelijk, duidelijk, goed bereikbaar , snelle levering

Klantvriendelijk, duidelijk, goed bereikbaar , snelle levering

zeer goed en naar volle tevredenheid

Ik heb positieve en fijne ervaring meegemaakt. Helaas een halve ster minder omdat mijn laatste email mbt het niet leveren van een aantal onderdelen, tot op heden niet is beantwoord.

Prima service, nette prijzen en vriendelijk geholpen, wat wil een mens nog meer.

Een warme douche.

Prima Elektrolux kookplaat. Goede prijs- en kwaliteitsverhouding. Vriendelijk en deskundig geholpen. Absolute aanrader!

Perfect goed geholpen. Is goed voor de volgende keer

Vlot gegaan

In het begin wat twijfel of het een echte winkel was wegens de naam die wel nogal phishing achtig leek. Communicatie met hen ging zeer vlot en snel. bij de levering was de frigo wel bijna gevallen maar dit is het enige minpunt.

Service was goed

De aflevering was niet helemaal goed. Bij de eerste keer gaf de afwasmachine een foutmelding. Moest een paar dagen wachten De monteur kon zo niks vinden. Hij heeft Bosch gebeld. Duurde weer een week voor dat die kwamen. Vandaag is hij geweest er zaten schroefjes los . en er zat achterin nog piepschuim waardoor het water niet rond kon. Draaien Nu werkt het goed. De service van jullie was erg goed de chauffeur erg vriendelijk. En ik stuur zeker klanten naar jullie toe ben erg tevreden. Ook over de droogtrommel die ik gekocht heb bij jullie

Snel en goed geholpen. Kleine beschadigingen op de koelkast, maar dit was ons bekend. Scheelt zeker in de prijs als je witgoed koopt met lichte transportschade.

Matig tevreden

Vaatwasser besteld incl montage. Bij levering was montage niet inbegrepen, chauffeur zet machine binnen en lijkt snel weg te willen wanneer ik vraag over de montage. Heb hierop contact opgenomen en montage was mogelijk twee dagen later voor €12,50 per kwartier, terwijl op de website staat dat montage inbegrepen is, en ik dit bij bestellen extra erbij heb gevraagd. Geen afspraak gemaakt, een ander ( uit mijn persoonlijke kring) heeft de montage gedaan. Vrijdagochtend telefoon met de vraag hoe laat ze konden inbouwen. ( goed bedoeld, dat wel) Er zullen geen kwade bedoelingen zijn geweest maar een volgende keer graag beter de bestelling doorlezen. Zo voorkom je geneuzel als dit.

Snelle service, denken met je mee. Kortom goede ervaringen

Snelle service, denken met je mee. Kortom goede ervaringen

Zeer slecht advies

Ik vraag duidelijk naar de mindere dingen van de machine, ik kreeg het antwoord nee nee alles is netjes niets mis mee!!! Oke, dus ik koop deze machine! Maar uiteindelijk blijkt dat het een Duitse wasmachine is, hier baal ik wel van en uiteindelijk wordt ik door de eigenares door een paar mails als mongool weg gezet!

Goed product goede prijs

Koelkast besteld voor een goede prijs en binnen een paar dagen thuis bezorgd. Top

Super geholpen

Snel,goed en zeer prettig geholpen. Goed advies, zeker een aanrader.

Behulpzaam, snelle en duidelijke communicatie

Duidelijke, helder website, volledige informatie over producten. Bestelde outlet-product bleek toch niet voorradig, snelle reactie ontvangen en samen gezocht naar een goed alternatief. snelle levering en goede informatie over bezorgtijden.

Goede communicatie.

B-keuze apparaat met lichte beschadiging aangeschaft, met volledige fabrieksgarantie. Goede en snelle communicatie betreffende de kleine schade d.m.v. foto's laten zien aan ons. Daarna snel en probleemloos geleverd. Dik tevreden!!!

Gewoon GOED zo als het hoort

Komt afspraken na; snelle levering; goede prijs kwaliteit verhouding; alles wordt netjes afgeleverd ; ze nemen al het verpakkings materiaal mee ; vriendelijke bezorger.

Attent

Afspraken tav bezorging en tijd worden nagekomen, vriendelijk en ook nog eens een prachtige koelkast voor een mooie prijs!

Komen afspraken na!

Goede ervaring,vriendelijke mensen!

Goede keus

Veel keuze in de winkel, en nette aflevering inclusief aansluiten en waterpas zetten.

Prima berdijf, ruime keuze en betaalbare prijzen !

Prima bedrijf, ruime keuzen en betaalbare prijzen !

Hele fijne communicatie en levering

Tevreden

Heel tevreden met onze Amerikaanse koelkast

Goede prijzen, bestellen en levering gingen ook zeer goed

Top service en advies!

Advies ontvangen over eventuele reparatie en uiteindelijk alleen een onderdeel besteld om zelf te installeren. Wanneer ik een nieuwe wasmachine of droger nodig heb, kom ik deze zeker bij Witgoed Service kopen.

fabrieksweg 9

5683PN Best