Suggestions
It was not possible to call the delivery company to change the delivery date. Only an email address was available and they never responded to my email - which in any case would have been too late...
Pluspunten
Erg fijn bedrijf. Goede informatie van mevrouw gekregen en ben erg tevreden met mijn product.
VerbeterpuntenSnellere levering zou fijn zijn. Ze waren een half uur later dan gepland.
Pluspunten
Super snelle service
VerbeterpuntenDuidelijker vermelden dat er een aantal zaken niet bij zitten. We missen aan de onderzijde van de vaatwasser aan 1 kant een stelpootje ( afgebroken ) en we missen een aantal bevestigings middelen. Zorg dat de machine compleet is!
Pluspunten
Top bedrijf met eerlijk advies !
Pluspunten
Snelle levering en goed bereikbaar
VerbeterpuntenIets duidelijker zijn over de status van het product. Er wordt gesproken over transportschade in het geval van het bestelde product maar het product is volledig ingebouwg geweest (met de sporen daarvan). Het gaat dus om een retour product. Als hierover helder wordt geinformeerd komt dit betrouwbaarder over.
Pluspunten
Thuis bezorgd Goede prijs Betaling met overboeking mogelijk Vriendelijk personeel
Pluspunten
Hele snelle levering!
VerbeterpuntenZorg ervoor dat de site up-to-date is. Geen producten op de site zetten die niet leverbaar zijn en vervolgens de avond voor levering (wanneer de oude afwasautomaat al uitgebouwd is), aangeven dat de klant zijn geld terug krijgt. De klant wil een vaatwasser en niet z'n geld terug! Wanneer jullie een fout maken meedenken om deze op te lossen en niet de klant er de dupe van maken! Niet zeggen dat een ander product luxer en daardoor duurder is terwijl er dezelfde functies opzitten als het product dat eigenlijk geleverd zou worden. Klanten vinden het over het algemeen niet zo leuk als ze ineens 30 euro meer betalen voor een identiek product.
Pluspunten
Koop keurig afgehandeld . Nette , attente bezorger .
VerbeterpuntenGeen .
Pluspunten
Prima prijzen en grote voorraad
VerbeterpuntenAls iets niet meer op voorraad is geef dat dan aan op de site en biedt het niet aan via marktplaats. Nu ging ik voor een machine die er niet meer was.
Pluspunten
Ik kom terug voor en vaatwasser ;-)
Pluspunten
Super snel afgehandendeld Dik tevreden
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle service en goed meedenkend.
VerbeterpuntenMeer duidelijkheid of iets nog op voorraad is, want de wasmachine die wij uitkozen kon alleen nog telefonisch besteld worden alleen was dat op de site niet duidelijk aangegeven. Je kon hem niet bestellen, maar hij stond ook niet op uitverkocht. Een opmerking van laatste model of alleen telefonisch bestellen zou misschien handig kunnen zijn.