Perfect & snel ik heb alleen zelf het een en ander verkeerd besteld maar gelukkig heb ik 2 maanden de tijd om te retourneren wat erg fijn is!
Duidelijke website met de nodige informatie over de producten. Bestellen en betalen is eenvoudig en producten worden geleverd op meegedeelde tijdstip.
super service
De vangkooi was snel geleverd en voelt heel solide. Ik heb de volwassen rat in 3 dagen kunnen vangen. Wel jammer dat er geen beschrijving bij zat.
Duidelijke uitleg bij alle artikelen, goed overzicht De prijs is heel goed Snelle levering
Lekker snel verzonden. Mottenvalletje doet zijn werk. Het had kleiner verzonden kunnen worden. Ipv een doosje had het dit keer misschien zelfs in brievenbus post gepast.
Pakje nooit aangekomen
Het onderdeel heb ik na een mailtje twee dagen later ontvangen, perfect geleverd. Handleiding van een val stond op de website echter niet erg duidelijk maar alles toch gelukt. Helaas was de rat reeds dood dus geen ervaring of de val goed werkt. De toekomst zal het leren!
Lijmplanken besteld, nog niet gebruikt, want in de lijmplanken die er al stonden zit nu niks meer. Het werd snel bezorgd en ze zitten netjes per stuk verpakt. Ik vind ze wel wat klein, maar als ze doen wat ze beloven, dan ben ik heel blij!
correct, snel en goede prijs / kwaliteit
Product werd snel geleverd maar er zat geen gebruiksaanwijzing bij. Dus geen idee hoe ik dat ding in elkaar moet zetten. Erg frustrerend
Gebruiksvriendelijke webshop
Mooie aanbod met keuze daarnaast snel geleverd
Heel vlotjes geholpen
Bestellen en de volgende dag geleverd super bedankt kan niet beter
Goede producten met snelle levering
Er worden veel gevangen. Hoop dat het binnenkort stopt
voor herhaling vatbaar
Zeer snelle levering.
De ouderwedse electrische vliegenmeppers zijn nog altijd top. Ik was al bang ze nooit meer te kunnen krijgen want de electrische vliegenmeppers van nu tegenwoordig met bescherming is waardeloos. Ben nu mega blij nu zijn de vliegen meteen dood.
Zeer slechte bezorging
De bestelling was in eerste instantie incompleet. Na telefonisch contact werd het pakket zonder problemen opnieuw verzonden.
Diervriendelijke muizenval werkte goed. Veldmuisje buiten in het veld vrijgelaten.
Scherp geprijsd en snelle levering
AllesTegenOngedierte.nl biedt u een ruim assortiment internationale topmerken op het gebied van ongedierte bestrijding. Voor 22:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden, ook Same Day Delivery mogelijk! Bekijk ons voordelige aanbod op www.allestegenongedierte.nl