Uistekenkd muizen klemmen.
snelle levering zonder gedoe :)
Alles snel en goed ontvangen, ook goede kwaliteit spullen
Goede en snelle levering tevreden.
Alleen de bezorgen zou mogen aanbellen we waren thuis en stond zomaar voor deur mvg
Makkelijk om iets te bestellen volgende dag in huis. Diverse Informatie over het ongedierte te vinden en te kopen
Prima muizenval alleen de bijgeleverde lok-balletjes werken niet, wel beschuit met pindakaas.
Zeer makkelijk te zetten vriendelijke muizenval zonder gedoe. Snelle levering. Muizenval staat een aantal dagen. Nog geen succes, maar we wachten af.
gemakkelijk te monteren en degelijke prijs
Keurig geleverd, fijn product.
De muizenverjager maakt totaal geen geluid en de ingebouwde zaklamp gaat niet uit. Dat gemaild en krijg alleen de vraag of ik de handleiding heb gevolgd. Welke handleiding. Behalve 'plaats batterij in stand-by stand' is er geen handleiding. Het andere spul, wat met een rooklucht muizen zou moeten verjagen(en erg duur is) werkt ook voor geen meter. Muis zit er naast te eten. Bedrijf reageert niet meer.
Werkt perfect
snel en correct
Goede service snelle levering
besteld en de volgende dag in huis. Netjes verpakt
Zaterdags besteld. Maandag bezorgd
Bestel mol klem krijg er twee. Ander komt gewoon niet 10 keer gemail niks
snelle service en snelle reactie bij een vraag
Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze snelle service en de snelle reacties op uw vragen. Klanten zoals u maken ons werk bijzonder. Als u in de toekomst nog meer vragen heeft of hulp nodig heeft, staan we altijd voor u klaar!
Levering van muizenvallen was snel. Jammer dat ik nog steeds geen levende muizen heb kunnen vangen
Bedankt voor uw feedback! Fijn om te horen dat de levering van de muizenvallen snel was. Het spijt ons te horen dat u nog geen levende muizen heeft kunnen vangen. Hier zijn enkele tips die u kunnen helpen: - Zorg ervoor dat de muizenvallen op strategische plekken staan, zoals langs muren of in de buurt van voedselbronnen. - Gebruik aantrekkelijk lokaas, zoals pindakaas of noten, om de muizen te verleiden. - Zorg ervoor dat de vallen op een rustige plek staan, weg van drukke gebieden, zodat de muizen zich vrij voelen om te benaderen. Als u verdere vragen heeft of meer advies nodig heeft, laat het ons gerust weten. We helpen u graag verder!
Muizenval werkt perfect. Diervriendelijk opgelost.
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat de levering snel was en dat de muizenval perfect werkt. Het is fijn dat u tevreden bent met de diervriendelijke oplossing. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of meer hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!
Zondag besteld, maandag in huis. Duidelijke service deugdelijk product
Bedankt voor uw enthousiaste feedback! We zijn blij om te horen dat uw bestelling zo snel is geleverd en dat u tevreden bent met onze duidelijke service en het deugdelijke product. Uw tevredenheid is voor ons erg belangrijk. Als u in de toekomst nog vragen heeft of hulp nodig heeft, staan we altijd voor u klaar!
Supersnelle verzending, ruim assortiment en billijke prijzen.
Bedankt voor uw geweldige feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze supersnelle verzending, het ruime assortiment en de billijke prijzen. Uw tevredenheid motiveert ons om onze service continu te verbeteren. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!
direct in huis, makkelijk in gebruik en stabiel product
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat de levering snel was en dat u tevreden bent met het product. Het is fijn dat u het gebruiksvriendelijk en stabiel vindt. Als u in de toekomst nog vragen heeft of meer informatie nodig heeft, staan we altijd voor u klaar!
Kat gevangen
Bedankt voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat de levering op tijd was en dat u succesvol een kat heeft gevangen. We zijn blij dat ons product aan uw verwachtingen voldoet. Als u in de toekomst nog vragen heeft of hulp nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!
Pekelwerk 38
9663AW Nieuwe pekela
AllesTegenOngedierte.nl biedt u een ruim assortiment internationale topmerken op het gebied van ongedierte bestrijding. Bekijk ons voordelige aanbod op www.allestegenongedierte.nl