Top product ! Goede prijs en correcte levering. Met dank.

Heel tevreden over het bestelde product. Zeer efficiënt . Zeer betaalbaar. Kortom prima koop ! Merci

Product voldoet uitsekend.

Muizen haver gekocht, na 4 dagen geen last meer.

• Klantenservice N.v.t.

Zending was er daadwerkelijk op maandag. Goede prijs/kwaltieits-verhouding. Aanrader voor ongewenste beestjes in je huis!

• Klantenservice N.v.t.

Klein onderxeel niet aanwezig bij levering vangkooi.

Dus kan zorgvuldiger

• Klantenservice

Makkelijk bestellen en snel geleverd

• Klantenservice

Snel geleverd en keurig verpakt

De levering was zeer snel en de producten waren keurig en degelijk verpakt.

• Klantenservice N.v.t.

Product werkt volgens spec.

Na een paar dagen gebruik, horen we geen ongedierte (ratten) meer tussen het plafond.

• Klantenservice N.v.t.

Snel bezorgd en zeer effectief

Het bestelde muizengif werd de volgende dag bezorgd. Geplaatst en de dag erna laag de muis al dood op straat. Blij mee!

Vlotte bestelling

Vlotte en vlugge bestelling en levering , alles zoals het moet , de kwaliteit van het gekochte product moet nog blijken na gebruik

• Klantenservice N.v.t.

Uitstekende producten tegen een scherpe prijs!

Met een rat in de tuin hier direct een rattenval gekocht (zeer scherp geprijsd!).De volgende dag geleverd! Dus de jacht kan beginnen!

prima product

goede service en snelle levering

• Klantenservice N.v.t.

Snel geleverd, mooi prijzen, overzichtelijk site en spullen werken zeer goed top

Zeer vlotte levering

Goeie service

Teleurgesteld

Op advies van dit bedrijf heel veel roofmijten besteld ter bestrijding van bloedluizen bij knaagdieren binnenshuis. Had er zelf twijfels over of heT wel zou werken in een droge bak / lage luchtvochtigheid en deze tijd vh jaar. maar zou geen probleem zijn aldus de medewerker . Bij ontvangst veel dode mijten en ook na uitzetten geen jagende of mijten te zien maar wél bloedluis. Weer contact opgenomen en ik zou nieuwe krijgen. Na eennweek wachten nog niks ontvangen en weer gebeld. Er stond niks over in het systeem en er was nog niks verzonden. Ze zouden het nu wel direct gaan verzenden. Ik heb het ontvangen maar het is een emmer volledig uitgestorven, vol substraat met 2 dode roofmijten. Heb met een lamp een uur lopen zoeken maar nieT 1 roofmijt gezien. Denk dat het een oude restant was of zo. Hier heb ik echt helemaal niks aan. Zonde van de moeite, zonde van het verzenden en heb nu nog geen goede roofmijten. Ze maken niet de indruk dat het ze iets boeit dus. Erg jammer.

Snelle en prijsgunstige levering

Produkten zijn van goede kwaliteit !!!!!!

• Klantenservice N.v.t.

Nog geen muis gevangen maar de levering was netjes en snel

Makkelijk bestellen en afhandeling

Prima producten

niet zo best

een rattenval gekocht - geplaatst op een 25 tal cm -wat heb ik reeds tot 3 x toe gevangen - neen geen ratten maar 3 vogeltjes - dit kooitje zou ik aan mijn klanten niet meer aanraden indien je klanten als goede vriend wil behouden met vriendelijke groeten marc

• Klantenservice N.v.t.

Snelle levering en goede prijs

Idem

Zeer stipt geleverd!

Mijn bestelling werd nog nooit zo vlug afgeleverd! TOP.

• Klantenservice

Alles snel geleverd tegen een zeer scherpe prijs

Site is duidelijk, scherpe prijzen in vergelijk met zelfde producten elders verkrijgbaar, prijs/ kwaleitsverhouding prima, super snel geleverd, helemaal tevreden en blij ben ik

Goede 1e ervaring

Goede diervriendelijke muizenvallen en snelle verzending. Dus helemaal prima!

Snelle bezorging

Fijn om dit product zo snel in huis te hebben. Koolmeesjes wilden zich nestelen in de spouwmuur. We hebben nu een nestkastje opgehangen en de spouwmuur dichtgemaakt met ijzertjes

Pekelwerk 38

9663AW Nieuwe pekela

+31 85 065 5452

Over AllesTegenOngedierte.nl

AllesTegenOngedierte.nl biedt u een ruim assortiment internationale topmerken op het gebied van ongedierte bestrijding. Bekijk ons voordelige aanbod op www.allestegenongedierte.nl