Zeer tevreden over het product.

Goede webside

trés bonne expérience

site facile à consulter , grand choix de modèles , achat facile et livraison rapide avec poste NL , je recommande ce magasin ;)

alles verliep naar wens

• Klantenservice

Goed gemakkelijk besteld snel geleverd

• Klantenservice

Ene dag besteld, andere dag in huis

Het spul ziet er veelbelovend uit alleen te gebruiken tussen 1/3 en 1/9. Dus nog niet gebruikt.

• Klantenservice N.v.t.

Prima product, werkt makkelijk en snel

Na de vakantie thuis gekomen, en overal vlooien in huis. Met de spray van alles tegen ongedierte was het zo verholpen. Na een paar dagen nog wat plekjes gespoten, en we lijken er nu vanaf te zijn. Wij blij, onze kat blij, mooi zo!

• Klantenservice

Levering ok wachten op resultaat

Ik heb het toestel geplaatst Nu nog afwachten als het werkt. Een fijne miettoln zoals bij andere toestellen hoor ik niet Wel nu en dan een klik is dit normaal?

• Klantenservice

ze werken prima tegen muizen

een fijn product alleen de bezorging is niet goed terwijl we met ons tweeen thuis waren toch een mail dat ze ons gemist hadden dus 3 km verder zelf ophalen

• Klantenservice

Kleine vertraging in aflevering, maar goed verpakt en netjes afgeleverd.

Vertraging op zich geen probleem, maar op de website lijkt het alsof de volgende dag afgeleverd gaat worden.

Sneller levering!

Zeker … snelle levering houden we van!

Goed levering

Goed levering en goed spoelen

Matig

Ik heb eigenlijk bij de de verkeerde site besteld De havik is erg slap en de stok was beschadigd alles flink met tape geplakt ook op de artikelen en in plastic verpakt terwijl die vorige alles in dozen had. Slechte verpakt!

• Website N.v.t.

Snelle vevering

Topper

Goede service, advies en levering

Gewoon super

De producten werken zoals het hoort gewoon super.

• Klantenservice

na 10 dagen lijmdozen openzetten op 7-10 plekken, NIETS !!

NIETS binnen 10 dagen ?!! waar ligt het aan dat die lijmdozen van 1,89 euro niet werken ? Is de geur niet van die kwaliteit dat de beesten erop afkomen. U mag anders GRATIS een doos extra sterkere lijm en/of dozen van betere kwaliteit sturen. Dat zouden we appreciëren om niet jullie aan te klagen. Graag snel antwoord hierover, mvg

Echte specialisten

Snel en vriendelijk, doen wat er beloofd wordt!!!!!!!

• Klantenservice

Al 4 weken proberen een muis te vangen in huis en zelfs bij de kinderen op slaapkamer. Gif, vallen en zelfs gif uit Duitsland. Niks werkt. Met de lijmplaat de eerste nacht 2 muizen gevangen en nu geen keutels meer in huis.

Gewoon tevreden snelle levering

Tevreden klant

• Klantenservice N.v.t.

Duidelijk en goede omschrijving van het product. Snelle levering.

• Klantenservice N.v.t.

Kapot product en geen reactie op e-mail.

De Insectenlamp besteld, kapot geleverd, lamp gaat niet aan. Kan natuurlijk gebeuren maar moet wel worden opgelost. Direct een e-mail gestuurd met foto maar een reactie of oplossing blijft uit, net als de lamp….

Mijn ervaring is uitstekend

Zeer duidelijk en correct afgehandeld en super snel

Keurig op tijd afgeleverd

Raar dat je extra moet betalen als je geenburenbezorging wil

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering Makkelijk te plaatsen, nu afwachten of het zijn werk gaat doen

Pekelwerk 38

9663AW Nieuwe pekela

+31 85 065 5452

Over AllesTegenOngedierte.nl

AllesTegenOngedierte.nl biedt u een ruim assortiment internationale topmerken op het gebied van ongedierte bestrijding. Bekijk ons voordelige aanbod op www.allestegenongedierte.nl