Muggenspiralen slechte kwaliteit

Ik had een doosje besteld met 2x5 spiralen erbij. Er zitten superdunne spiralen bij die je niet uit elkaar krijgt zonder dat alles breekt, dus effectief heb je er maar 5. Slechte kwaliteit! Ik had al een review direct op hun website geplaatst, maar die is niet zichtbaar... Hopelijk wordt deze wel geplaatst.

• Klantenservice

Levering te laat en Levering komt niet overeen met bestelling.

Website gaf aan dat produkten on voorraad waren en binnen 1 dag geleverd zouden worden. Pas na meer dan 1 week kreeg ik bericht dat 1 produkt niet in voorraad was. Ofschoon ik duidelijk per mail had aangegeven dat ik geen ‘alternatief’ wenste te ontvangen is dit toch gebeurd. Ik heb vervolgens per mail gezegd dat ik het daar niet mee eens was met als laconiek antwoord dat het bij jullie gebruikelijk is iets anders te leveren dan wat besteld is. Ik vond dit onaanvaardbaar!

Apparaat helpt niet

Juist in de openlucht geplaatst dicht bij de plek waar de vogels overlast geven maar ze blijven mooi zitten.

• Levering N.v.t.

Snelle bezorging

Ze werken goed de wespenvangers zit al behoorlijk vol

Correct

Ok

Naaktslakken weg!

Na 2 eerdere middelen hebben we met Escar- GO de oplossing gevonden! Echt aan te bevelen.

• Klantenservice

Snelle levering en het artikel voldoet goed

Prima produkten

Goede produkten, maar de dop van de jerrycan van Biokill heeft een monteur met een waterpomptang eraf gehaald!

perfekt

snel geleverd , goede produkten

• Klantenservice

Gewoon precies wat je verwacht en snel verstuurd!

Verder niets bijzonders, het was snel verstuurd, goed ingepakt en precies wat ik besteld had. Aanrader dus!

Traag

Op de website stond dat het op voorraad was, maar de bestelling kwam pas na 6 dagen. En in het geval van ongedierte bestrijden is dat niet fijn. Gelukkig was de bestelling wel compleet.

Het werkt gelukkig!!

• Klantenservice N.v.t.

Snelle en vlotte afhandeling van de producten

Prachtige kooi

Prachtige kooi, maar de manier van verpakken en verzenden heeft ervoor gezorgd dat we de kooi beschadigd en onbruikbaar hebben ontvangen. Heel jammer!!

uitstekend

uitstekend.

levering

zeer snelle en goede levering

• Klantenservice

Snelle levering, goed verpakt, mooie artikelen.

• Klantenservice N.v.t.

Ongevraagd het gevraagde product vervangen voor iets anders.

Muizen lokaasdozen besteld + gifblokken. Gifblokken zoals gevraagd, alleen lokaasdozen vervangen voor dozen waar muizenvallen in kunnen. Dit werkt ook en heb het ook maar ingezet tegen de muisjes. Alleen had op zijn minst even wat terugkoppeling verwacht van de webshop.

• Klantenservice N.v.t.

goed pruduct en heel vlotte levering

..........

Werkt slechts een beetje

Apparaat zorgt ervoor dat kauwen schrikachtiger zijn, maar ze blijven wel komen om appels uit de appelboom te pikken.

Prima site snel verzonden

• Klantenservice

Goed product maar levertijd.....

Prima product. Maar bestel je er 5 levertijd volgende dag. Bestel je er 10 ook op voorraad dan levertijd 5 dagen. Das nou jammer.

• Klantenservice N.v.t.

Bestelling niet volledig en reageren niet op mails

Bestelling was onvolledig. Stuk van de Londons ontbrak. Contact opgenomen en nooit antwoord gekregen.

Werkt prima!

Ziet er leuk uit en werkt goed!

Pekelwerk 38

9663AW Nieuwe pekela

+31 85 065 5452

Over AllesTegenOngedierte.nl

AllesTegenOngedierte.nl biedt u een ruim assortiment internationale topmerken op het gebied van ongedierte bestrijding. Bekijk ons voordelige aanbod op www.allestegenongedierte.nl