Zeer vlotte en perfecte aanlevering

• Klantenservice N.v.t.

Producten snel geleverd, bij een vraag aan de klantenservice kreeg ik eerst geen (duidelijk) antwoord, de tweede keer wel. Hopelijk meer (alleen maar) diervriendelijke producten in de toekomst.

Alles snel en correct

Alles bijzonder correct

Snelle en goede service!

Zeer aan te bevelen.

• Klantenservice N.v.t.

Website goed levering perfect product werkt niet

Hangt een week werkt voor geen meter

Onvoldoende

Ik had aangegeven het op te halen in Nieuwe Pekela, maar nergens in de correspondentie was het afhaaladres vermeld. Puntje voor verbetering dus.

Order ATO625

De door U geleverde 'vogel' annex duivenverjager werkt niet naar behoren. Zelfs als het aanstaat, zitten de duiven er gewoon naast en trekken ze zich er niets van aan. Het product zal dien ten gevolge worden geretourneerd.

• Klantenservice

Snelle bevestiging, snelle reactie toen iets toch niet op voorraad was en alsnog snel geleverd

Uitstekend!

Deze zijn super klant vriendelijk en behulpzaam schakelen meteen als het nodig is. Aanrader dus!!

Snel en uitstekende service

Snelle levering. Er bleek iets te ontbreken. Meteen werd dat correct opgelost en de volgende dag alsnog afgeleverd.

Werkt perfect!

Twee muizenvallen gekocht en binnen een uur was de muis gevangen. De vallen voor de zekerheid laten staan en na een half uurtje hoorde ik de klep weer vallen en bleken we dus een tweede muis in huis hadden en die zat nu netjes in de val. Vallen mee naar het bos en diertjes daar losgelaten.

• Klantenservice

Veel minder last van vliegen en wespen. Door dat er iemand in ons appartement al 1 had en t tersprake kwam bij ons breiclubje gelijk 12 besteld . Want iedereen moest natuurlijk ook zo'n waaier hebben... Gelijk besteld volgende dag al in huis... Super blij mee.

muizenkooitjes

prima afhandeling

• Klantenservice

Goede artikelen en super snel geleverd

Bestelling wordt snel en vakkundig afgehandelt

• Klantenservice

Super prijs/kwaliteit en snelle levering

Voor het eerst besteld bij allestegenongedierte.nu: Supersnelle levering, goede prijzen en goede kwaliteit van de geleverde materialen. Naast pasta, vallen en klemmen ook potgrond in 70 L zakken besteld. Alles zat keurig in dozen verpakt voor schappelijke prijs. Kortom zeer tevreden klant erbij!

• Klantenservice N.v.t.

Snelle bezorging en goede kwaliteit

Snelle verzending, redelijke verzendkosten en goede kwaliteit artikelen

snel geleverd

alleen maar positief

vlot besteld en geleverd

De bestelling was vlot toegekomen. Echter ontbrak er 1 onderdeeltje van een val. Een mailtje hierover gestuurd en het werd meteen achterna gestuurd.

netjes op tijd geleverd

netjes op tijd geleverd

Producten op tijd geleverd

Keurige levering. Mottenvallen besteld en geleverd op de dag dat ze gezegd hebben

• Klantenservice

Goed product, snelle levering!

Tot nu toe kan ik er zeker van zijn dat dit specifieke product leverbaar blijft! Top!

• Website N.v.t.

Super product

Snelle, vlotte levering

very good

everything went very good!

Pekelwerk 38

9663AW Nieuwe pekela

+31 85 065 5452

Over AllesTegenOngedierte.nl

AllesTegenOngedierte.nl biedt u een ruim assortiment internationale topmerken op het gebied van ongedierte bestrijding. Bekijk ons voordelige aanbod op www.allestegenongedierte.nl