Makkelijke bestelling en snel geleverd

• Klantenservice

De muis is er ingetrapt!

Met een park achter onze tuin en een buurvrouw die al jaren maaltijdresten en kippenvoer in de tuin gooit is onze omgeving één groot cafetaria voor ratten, muizen, vogels, egels, enz. Dus had recent een huismuis de voorraadzak van dik plastic doorgeknaagd en van onze berging zijn eigen woning en snackbar gemaakt, inclusief toilet. Zo kwamen we erachter dat we ongewenste inwoning hadden. Gelukkig hebben we ook een kat en die dreef de muis toen die door de kamer rende in een hoekje en kon ik de metalen gaaskap over de muis doen, de val er in schuiven en daar trippelde de muis met een beetje aandrang mooi in. Kilometers verder hem losgelaten. Een paar dagen later was het een spitsmuis [beschermd dier], die dezelfde ervaring kreeg. Handige valletjes, wel een 50 eurocent op het klepje geplakt, dan klapt ie dicht als de muis er nog maar een teen op zet!

• Klantenservice N.v.t.

Snel en veilig betalen. Snel geleverd. Goed product.

Een vouw instructie erbij dan maakt het een 10

Zie boven

Werkt goed

Ik had last van een rat bij de vijver, heb het apparaat in een plastic bak gedaan met een deksel erop aan de voorzijde en zijkanten gaatjes gemaakt toen in de tuin gezet(schaduw) naar een paar dagen, kon ik zien dat de rat geen gangen meer gegraven had.

Snel, goedkoop

Snelle levering, goedkoop, duidelijke website

Slecht!! heel slecht!

TEL.CONTACT MET DE MAN UIT BEVERWIJK ZEGT,MEVR. IK BEL U VANAVOND OM & UUR TERUG EN JE HOORT NIETS MEER!!!!!!!!! ZO HOU JE NOOIT KLANTEN!! EN JE MOND?OP MOND RECLAME IS GELIJK OOK KAPOT!!!!

• Klantenservice

Snelle levering en product (Flyzone vliegenzak) werkt uitstekend

• Klantenservice N.v.t.

De vogel en katten verdrijver en de vliegen spray hebben allemaal zeer goed gewerkt. Als ik alles eerder had geweten had ik het veel eerder gekocht en mij veel ergernissen kunnen besparen.

• Klantenservice

Duidelijke website en productinformatie, snelle levering, kwaliteit en betaalbaar.

Aanbevelenswaardig dus.

supersnel!

maandag15 augustus (een feestdag!) besteld en dinsdag geleverd

• Klantenservice N.v.t.

Super korte leveringstijd en goede prijs. Gewoon top!

We zijn heel tevreden

We super tevreden bedankt

• Klantenservice

De volgende dag was m'n bestelling in huis

Online besteld Dezelfde dag verstuurd De volgende dag in huis

• Klantenservice N.v.t.

ruim assortiment en snelle levering

product nergens te verkrijgen, bij jullie wel

Niet goed

Heb 10 dagen op mijn bestelling moeten wachten, twee maal gebeld en één maal een email gestuurd waarop daarna de bericht gekregen dat het verstuurd ging worden

ok

Goed en deskundig

Heeft duidelijk uitgelegd wat ik moet doen om de rioolmuggen buiten de deur te houden. We hebben de rioolbuizen vervangen de muggen zijn dood gemaakt. Nu moeten er nog beluchtingsroosters geplaatst worden dit zal voldoende moeten zijn dat de muggen niet meer terugkomen.

Geen goede uitleg

Ik heb bijen vangers besteld, En het was niet duidelijk dat ik het spul voor erin ook nog erbij moest kopen, nu heb ik dus 2 plastic potten voor €27,50 waar ik eigenlijk niks aan heb

Supersnelle levering

De ene dag buxusmot ontdekt, en de volgende dag kon ik ze al bestrijden, vóór dat m'n buxus extreme schade had opgelopen!

Alles prima

Hetgeen ik besteld had, artikel in promo, werd perfect de dag nadien geleverd in België. TOP

Correct

Goede producten en correcte prijzen Snelle levering

• Klantenservice

Snelle service maar ander product

Ik had wespenlokmiddel gekozen van een bepaald merk. En hebben wel middel gekregen maar niet datgene dat ik gekozen had. Wel tijdig geleverd. Dat was fijn.

• Klantenservice

Had mijn bestelling niet een dag later in huis heb daarom een mail gestuurd en kreeg direkt antwoord waarom dit was gewoon super

Top snelle levering

Binnen 2 dagen bestelling binnen erg tevreden

Pekelwerk 38

9663AW Nieuwe pekela

+31 85 065 5452

Over AllesTegenOngedierte.nl

AllesTegenOngedierte.nl biedt u een ruim assortiment internationale topmerken op het gebied van ongedierte bestrijding. Bekijk ons voordelige aanbod op www.allestegenongedierte.nl