Slechte levering

Mijn pakket werd door PostNL blijkbaar verkeerd geleverd want ik heb tot op heden niets ontvangen. Hoewel de fout bij PostNL ligt, moest ik met jullie contact opnemen ! Ik denk niet dat ik ooit nog iets bestel bij een firma die samenwerkt met PostNL. Ik hoop dat mijn pakketje ooit toch nog toekomt.

snel en betrouwbaar

heldere keuze te maken op website, levering als beloofd

Doen!!!!

Goed product en volgende dag in huis.

• Klantenservice

Gewoon uitstekend. Zowel de producten als de verzending

Goede kwaliteit en service. Levering snel en goed verpakt

Snel, volgens afspraak.

Zo hoort het.

Snel en correct

Snel en correct goede informatie

Prima ervaring

Snelle levering en de muizenvanger werkt perfect.

Zeer goede ervaring.

Vlotte afhandeling van mijn bestelling. Hele fijne en duidelijke site. Heb deze al aanbevolen aan anderen.

Uitmuntend

Op de site snel gevonden wat ik nodig had, besteld en de andere dag al in huis.

• Klantenservice N.v.t.

middel is ok, zie opmerkingen bezorging en afsluiter

graag zag ik op de tube/spuitje een afsluitdopje. het gebruik van de tube beperkt zich niet tot 1 dag de verpakking graag in een brievenbusenveloppe , het nu gebruikte kartonnen doosje wordt door een koerier bezorgd, niet thuis en geen bericht betreffende het juiste afhaalpunt

• Klantenservice

Snel besteld, betaald en bezorgd!

Mijn buurvrouw heeft 3 katten die meestal in mijn tuin aan het jagen zijn op vogeltjes maar zelden succesvol omdat die te snel voor hun zijn. Sinds kort hen ik mijn vijver opnieuw ingericht en er zwemmen nu ruim 20 visjes in rond die de katten ook wel lusten. In het verleden werd mijn vijver 3 keer leeggevist door de kat van mijn toenmalige buren. Dit heeft toen meer dan 4000 gulden gekost. Ik wil de katten dus uit mijn tuin weren en heb daarom eerst een ultrasoon apparaatje met bewegingsmelder en flitser op zonne-energie gekocht. Vanuit mijn slaapkamerraam kan ik de katten naast het apparaat zien zitten, dankbaar gebruik makend van het extra (flits)licht. Dat ding werkt dus averechts. Dus ging ik op zoek naar iets anders en vond bij Alles Tegen Ongedierte.nl 2 afweerproducten. De geurzakjes heb ik nog niet gebruikt. De geurkorreltjes wel. Vanochtend zag ik één van de katten door een opening in de heg waar ik de korrels gestrooid heb naar huis lopen vanuit mijn tuin. Ik heb dus de indruk dat het product niet werkt. Ik ga dus nu de geurzakjes proberen. Als die ook niet werken vrees ik voor het leven van mijn nieuwe vissen en ga ik met mijn buurvrouw praten over een afscheiding waar haar katten niet doorheen kunnen! De webshop is prima en de keuze groot. Ook het bestel- en betaalproces loopt heel soepel en alles werd snel en stevig verpakt thuisbezorgd. Helaas was het product niet geschikt voor deze kat, maar die heeft wel meer eigenaardigheden.

Prima snelle levering

Als boven kort toelicht

Ratten zijn er nog

Ze halen t lokmiddel uit de val en zijn weer weg nu

• Klantenservice

Tevreden maar er ontbreekt iets

De sleuteltjes om de rattenbox met 2 vallen te openen ontbreken. Kunnen deze nagestuurd worden?

Product snel geleverd

Was tegen steenmarter. Wij zien de schade niet groter worden . Ga er van uit dat het werkt .

• Klantenservice

Mijn pakketje werd mooi op tijd geleverd.

Snel geleverd zoals beloofd

Goede. Prijs kwaliteit verhouding

• Klantenservice

Snelle levering, scherpe prijs, wat wil je nog meer?

Bijkomend voordeel dat je niet verplicht bent om een account aan te maken.

Beter verpakken

Ik had 5 bussen wespenlokstof besteld, hier was een bus gaan lekken in de verpakking alles plakte en stonk

zoals het hoort: kort en goed

zoals het hoort: kort en goed

• Klantenservice

Goede producten, beste prijs en snelle levering. Meer moet dat niet zijn !

• Klantenservice

Snelle levering van goed werkend product

Geweldig product, weinig last meer van wespen. Werkt ook tegen vliegen

Supersnelle levering

Duidelijke website met uitgebreide info over de artikelen. Veel keuze in artikelen. Supersnelle levering Zondag besteld, maandag voormiddag alles geleverd

• Klantenservice N.v.t.

Echt goed spul voor leuke prijs

Zocht afscherming pinnen voor mijn watervlot zonnenpaneel pomp en hier een goede oplossing gevonden voor een leuk bedrag om te proberen. Goede site, makkelijk bestellen en nette levering.

Super vlotte levering

Super met één woord

Pekelwerk 38

9663AW Nieuwe pekela

+31 85 065 5452

Over AllesTegenOngedierte.nl

AllesTegenOngedierte.nl biedt u een ruim assortiment internationale topmerken op het gebied van ongedierte bestrijding. Bekijk ons voordelige aanbod op www.allestegenongedierte.nl