Top firma

Goed product, prijs klopt en snel geregeld.

Slecht

Product besteld tegen onkruid. Nergens geen papier erbij van welke hoeveelheid je moet mengen bij het aantal liters water. Na lang zoeken ergens iets gevonden op internet. Gesproeid met totaal geen resultaat. Weer bijna 50€ weggegooid!

Prima snelle service

Snelle goede service

Duidelijke website. En snel bezorgd!

vangt gen vliegen

vanwege de overlast van vliegen die af en toe de keuken invliegen hebben wij de raamplakstickers aangeschaft en op het raam in de keuken geplakt, echter na twee dagen nog steeds geen vlieg er op gaan zitten, terwijl er wel een rondvloog in de buurt van de plakstrook, het lijkt f er geen enkele lokstof of geur aanzit, slecht product dus

• Website N.v.t.
  • Klantenservice N.v.t.

Snelle levering voor een schappelijke prijs

Eind van de middag besteld, de volgende dag al i n huis, Goed werkend product. Kort gezegd zeer tevreden.

Werkt prima

Netjes verpakt op tijd geleverd en na een paar dagen geen muis meer gezien

Top alles snel geleverd

Snelle levering.

Heel snele service

Aanraden. snele servise. Goede prijzen.

Ondeskundig

Uw site werd aangeraden door vrienden en zelf hebben we ook alles gelezen over de bestrijding van meelmotten. We zitten eveneens met een mierenplaag en toen we het info nummer belde, kregen we een vriendelijke, doch ondeskundige dame aan de lijn. We hebben zelf een mail naar de fabrikant moeten sturen voor meer uitleg. We hebben 58 euro uitgegeven en dan verwacht men wel deskundige uitleg, zeker omdat we nog 3x een bestelling moeten plaatsen.

• Klantenservice

Goede en snelle levering, alleen voldoet het product niet aan de verwachtingen.

• Klantenservice N.v.t.

Goed product en snel geleverd

• Website N.v.t.

Niet geleverd

Waarschijnlijk verkeerd op een ander adres geleverd. Ik ben absoluut aan huis geweest, dus is de koerier niet op het opgegeven adres aangemeld.

Goed geholpen door klantenservice

Waardeloze webwinkel

In het huisnummer zat een typefout, dit heb ik onmiddellijk (binnen 3 min) gecorrigeerd. Toch wordt het pakket na 2 dagen verzonden naar het foutieve nr. Dit nr bestaat alleen niet. Postnl zegt desondanks het pakket daar wel afgeleverd te hebben?? De webwinkel gaat het onderzoeken… na 1,5 week en verschillende pogingen, niets meer van ze gehoord. Waardeloze service!!

Perfect, snel & efficiënt

Uitstekende ervaring

Redelijk

Ik kreeg eigenlijk een verkeerd artikel, maar omdat de bestanddelen in de onkruidverdelger hetzelfde waren, heb ik het gehouden. Ik had wel de keuze om het te ruilen als ik wilde. Foutje, kan gebeuren Goede prijs trouwens!

• Klantenservice

Service als beloofd en bestelling goed te volgen!

• Klantenservice

Heb achter elkaar meerdere producten besteld. Super tevreden ermee. Daadwerkelijk binnen 24 uur bezorgd... super service.

Uitstekende service

Goed inzichtelijke website, zeer snelle levering en goede kwaliteit product.

Super bedrijf

Bestelling snel geleverd!!

Supersnel geleverd

Rattenval werkt perfekt!

Inpakken verzorgen !

Laatste pakje kwam spijtig genoeg met beschadiging aan De vochtige verpakking was de voorbode dat ook de inhoud enig verlies vertoonde ! Volgende keer beter !

alles okè

goede service

Een snelle levering.

Pekelwerk 38

9663AW Nieuwe pekela

+31 85 065 5452

Over AllesTegenOngedierte.nl

AllesTegenOngedierte.nl biedt u een ruim assortiment internationale topmerken op het gebied van ongedierte bestrijding. Bekijk ons voordelige aanbod op www.allestegenongedierte.nl