Makkelijk en vlot

Het was goed geregeld!

Mooi op tijd geleverd?

Helaas had ik voor standaard verzending gekozen. Dan komt het met de post 3 dagen later

Snel en volledig bezorgd

Heb de bestelling in goede orde ontvangen en compleet.

zeer blij

prijs, snel levering

Perfecte snelle levering

Perfecte snelle levering

Snel geleverd goed product

Volgende dag geleverd! Binnen een paar uur onze verdwaalde kat gevangen die bang in het bos zat. Super blij!

• Klantenservice

Ik ben zeer tevreden. Het product werkt geweldig tegen vliegen, en de levering ging zeer vlot.

Jullie bedrijf is prima

Beste mevr. meneer, Jullie wilden snel bezorgen, maar de bezorger van "post.nl "had zich er gemakkelijk van afgemaakt, door het dooddoenersmailtje van "we hebben u gemist" Dit is erg vaak gebeurd, en al ettelijke keren geklaagd. We wonen niet in Heerenveen, en moeten voor een afhaalcentrum altijd 7 km rijden en 7 km terug, + je met door de plaats baggeren. Daarom wil ik het graag bezorgd hebben. Daarom betaal ik verzendkosten. Dit is me nog nooit met DHL en DPD gebeurd, Op deze bezorgers kun je aan. Uw medewerkster heeft het keurig opgelost, en ik mocht de dag na ons gesprek de bestelling thuis ontvangen. Erg bedankt voor jullie welwillend heid en service. Mvrg. Jani Saton-Aukema

Goede website

Geen opmerking behalve compatibiliteitsproblemen op Safari

• Klantenservice

's Zondags besteld, volgende dag geleverd!

• Klantenservice

Great company to work with

Got what I ordered quick. When I had an issue the problem was resolved fast.

• Klantenservice

vriendelijk, goed advies, snel aan de telefoon

5 sterren waard

Perfecte service, goede producten

Je zoekt, besteld en ontvangt snel, precies waar ik naar op zoek was. Daar kunnen andere bedrijven nog van leren.

Zeer goede service

De bediening en de levering zijn uitstekend, bovendien is het bestelde materiaal van uitstekende kwaliteit ! Ik raad deze firma aan om goede kwaliteit aan te schaffen!

• Klantenservice

eindelijk iets wat ook echt helpt tegen vliegen.

• Website N.v.t.
  • Klantenservice N.v.t.

Binnen een dag veel minder last van vliegen die op je landen, zak zit na een paar dagen flink vol met vliegen

Niet verzenden via postnl

POstnl heeft mijn pakket, ondanks dat ik thuis was, afgegeven in een postpunt. De bezorger heeft niet eens aangebeld. De dame in het postpunt was niet tevreden want na mij kwamen er nog anderen. Ik heb het zware pakket helemaal te voet naar huis gesleept. Over de inhoud was ik zeer tevreden. Maar als het postnl is waarmee je werkt, zal ik niet meer bestellen. Zeer jammer. Ik heb de klantendienst van Allestegenongedierte gemaild en geen antwoord gekregen.

Goed en betrouwbaar

Ik had een bestelling geplaatst en deze was de volgende dag al geleverd. Er zat 1 artikeltje te kort in. Mail gestuurd en dit is enkele dagen later netjes nageleverd.

• Klantenservice

Alles is prima verlopen.Snelle service.

Ik heb de levering van mijn bestelling snel ontvangen.

• Klantenservice

Doet niet wat het voor gekocht.ik stuk waardeloos plastic

Waardeloos

Product niet zo goed

Na 2 dagen is al 1 van beide stuk . Het blijft lawaai maken en lampje op groen ook al zit er geen muis in .

geweldig

komt beloftes na,vandaag besteld,morgen in huis.

• Website N.v.t.
  • Levering N.v.t.

Pekelwerk 38

9663AW Nieuwe pekela

+31 85 065 5452

Over AllesTegenOngedierte.nl

AllesTegenOngedierte.nl biedt u een ruim assortiment internationale topmerken op het gebied van ongedierte bestrijding. Bekijk ons voordelige aanbod op www.allestegenongedierte.nl