Goed, snel geleverd en handig product.

Zie hier boven.

• Klantenservice N.v.t.

Nette communicatie omdat niet alles op voorraad was. Verder artikelen netjes geleverd.

• Klantenservice N.v.t.

Lange levertijd en geen montage voorschrift

Meer als twee maanden moeten wachten en dit was tijdens bestellen niet ergens vermeld en er was geen montage voorschrift.

• Klantenservice

Snel geleverd voor een nette prijs.

Snel geleverd voor een nette prijs. En een groot assoriment.

• Klantenservice

Zoals op de side is t ook werkelijk top

• Website N.v.t.
  • Levering N.v.t.
  • Klantenservice N.v.t.

alles was naar wens, afgezien van het product zelf.

muizenvallen. niks mee gevangen.

Een grote teleurstelling.

Ik was met spoed opzoek naar een rattenval. Ik vond 1 " dier vriendelijke " ( deze stond "op voorraad" morgen in huis) En 1 dier onvriendelijke val ook op voorraad en " volgende dag in huis". Ik vul me gegevens in, ik ga naar betalen en verzenden. Ik betaal , krijg een mail ter bevestiging. Ik ga toch nog even kijken welke vallen ik precies besteld heb en nu stond er ineens bij de " dier vriendelijke val" 5 werkdagen levertijd. Ik dacht mooi Ik heb de laatste en morgen alles in huis. Jammer! Niks morgen inhuis 7 dagen later pas in huis. Vooral door de foutieve informatie " op voorraad " en " voor 1500 besteld morgen in huis " bestel ik hier niet meer. Anno 2022 is een webshop met een fatsoenlijk voorraad systeem aan elkaar gekoppeld. Hierdoor voelt het alsof allestegenongedierte.nl met de belofte van een " snelle levertijd" klanten probeert te lokken maar de belofte niet waar maakt.

Bestelling in orde

• Klantenservice

Mijn aankoop niet ontvangen. Geen antwoord op mijn mails

Dat is sinds meer dan een week dat ik een artikel heb gekocht. Ik heb een mail ontvangen van levering maar heb nooit mijn artikel ontvangen! Ik heb al meerdere mails verstuurd en men antwoord niet. Men laat de klant in de kou staan.

Dials verwacht

We door mij bestelde producten werden correct geleverd.

middel werkt niet ; katten blijven komen

middel werkt niet ; katten blijven komen

Slecht

Levering duurde veel te lang

prima en snel

geen

• Klantenservice

Heel vlotte levering... Heel tevreden.

Komen belofte niet na

Op de site wordt belofte gedaan die ze niet waar maken. Komen dan met een smoes.

prima levering

snel en prima geleverd

• Klantenservice

Pakket snel ontvangen, zoals werd aangegeven

Besteld voor 21.00u werd niet volgende, maar dag erna geleverd. Maar dit was via mail netjes aangegeven.

Kwaliteit afwering oke!

Goed verpakt bezorgd

Goed en slecht

L.S. De levering van de muizenval is prima gegaan. Probleem is echter dat de muizen waarschijnlijk te licht van gewicht zijn om het apparaat in werking te stellen. Het apparaat voldoet dan ook totaal niet. Aanbevelen? Uw bedrijf ja, maar niet voor dit apparaat

• Klantenservice

Vliegenzakken besteld die dien wat ze beloven, snelle en goed opvolgbare levering. Goedkoper dan in de fysieke winkels

• Klantenservice N.v.t.

Super blij met mijn bestelling!

• Klantenservice N.v.t.

Zeer snelle levering van degelijk product

's Avonds besteld en amper 12 uur later werden de bestelde producten keurig geleverd. Ik ga daar zeker nog producten aankopen.

• Klantenservice N.v.t.

Ik heb 3 elektrische vliegenmeppers zonder bescherm rooster besteld. Ze zijn inderdaad zonder het beschermrooster. De vliegenmeppers werden snel geleverd.

Pekelwerk 38

9663AW Nieuwe pekela

+31 85 065 5452

Over AllesTegenOngedierte.nl

AllesTegenOngedierte.nl biedt u een ruim assortiment internationale topmerken op het gebied van ongedierte bestrijding. Bekijk ons voordelige aanbod op www.allestegenongedierte.nl