op en top goed

goede site, duidelijke uitleg van product, snelle en goede levering;

• Klantenservice N.v.t.

Muizen zijn niet makkelijk voor één gat te vangen - of twee in dit geval

Tot nu toe nog geen succes gehad met het vangen van muizen. de val wordt uiterst omzichtig, vol argwaan benaderd en niet betreden ondanks het aanbod van lekkere hapjes (zoals pindakaas of gekookte aardappel) zorgvuldig geplaatst in de ingang en ook aan de binnenkant van de val. Maar het is nog te kort dag om te oordelen over de effectiviteit - de val staat nog maar een week opgesteld.

super

alles was super geregeld ook met mijn vraag was goed be antwoord de levering ging ook lekker vlug enkel nu nog de muizen vangen een goede betrouw bare bedrijf en ook goed over zichtte site

Besteld en niks ontvangen

Besteld en bestelling is niet verstuurd.

• Klantenservice

Kreeg gevoel van onzekerheid over de bestelling.

Bleef lang in onzekerheid omtrent de bestelling, wanneer sturen ze het op, is mijn bestelling wel goed gegaan. Betere communicatie omtrent mijn bestelling is mijn advies .

• Klantenservice

Werden degelijk op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling. Heel goed.

Slecht

Erg slechte val. Valt meteen dicht niet bruikbaar..

• Klantenservice

Helaas zijn de muizen me nog steeds te slim af. . .

Nette snelle bezorging

Nette snelle levering en betaling

ok

ok

prima assortiment

De levering is prima en het assortiment ook. Je moet wel voor een heel hoog bedrag bestellen voordat je gratis levering krijgt. Zelfs al had ik een paar hele kleine doosjes nodig die ook gewoon via de post zouden kunnen. Dat zou mij volgende keer wellicht wel tegenhouden

in een nacht 16 stuks tweede nacht 6 nest uitgeroeid

Quick and efficient

Ordering these for the 2nd time. The mousetraps are efficient and don’t kill the animal (which is desirable by us). Easy to set up, caught 3 mouses in no time and our house is mice-free now :) recommended to some friends and family, and ended up ordering again for them. Very quick and efficient delivery. Thank you!

super

Supergoed

Geen negatieve punten

Snelle en correcte levering

Geen enkel probleem ondervonden

• Klantenservice N.v.t.

Topbedrijf, snel en prima materiaal.

Doet wat het belooft en zeer snelle actie. Materiaal is van zeer goede kwaliteit.

• Klantenservice

Makkelijk te bestellen, snelle levering.

Makkelijk

Snel binnen, makkelijk te bestellen en fijn dat er achteraf betaald kan worden aangezien ik de site nog niet kende

Goede middelen

Goede ondersteuning

Helaas in eerste instantie een defect apparaat ontvangen. Uiteindelijk heeft allestegenongedierte persoonlijk erop toegezien dat er alsnog een werkend apparaat werd geleverd.

betaald maar niets ontvangen

Pekelwerk 38

9663AW Nieuwe pekela

+31 85 065 5452

Over AllesTegenOngedierte.nl

AllesTegenOngedierte.nl biedt u een ruim assortiment internationale topmerken op het gebied van ongedierte bestrijding. Bekijk ons voordelige aanbod op www.allestegenongedierte.nl